Navštíveno 3806x

Zdravím všechny guru a nadšence do autohifi rozhodl jsem se že předělám front systém.
Potřeboval bych ale radu jaké repro zvolit. Vaše postřehy kdo dané repro měl. Doporučení atd.. Nemůžu se rozhodnout co zvolit. Zatím mám v hledáčku audison Av1 plus Av3 nebo Hertz Ml 280 plus Ml700 Nebo Dls Scandinavia 1+3 . Chtěl bych něco co umí hezky zahrát ale zvládne i taneční muziku prostě něco universálního.
Proto bych byl rád za nějaké názory. Dále budu řešit sw do kombíku mercedesu. Jl aduio nebo Phase Aliante popřípadě Morel ultimo.
Pohánět výšky bude Phase Linear Pb Two
středy Phase Evolution cc 280
sw Phase Evolution Opus Ultra
To celé na aktivu Alpine iva D800r + PXA H800
Děkuji za jakékoli názory a odpovědi

08.05.2014, 21:14 |
MARWiN | Upraveno: 2014-05-08 21:16:08
trochu nešťastnej dotaz...všechno je dobrý a IMHO ze všeho se dá poskládat dobrá hudba, ve finále je to stejně jen o ladění a i z relativně obyčejných komponent se dá vykřesat maximum a taky se na uplným High-Endu dá naopak laděním strašně moc zkazit a o 4way aktivu to platí dvojnásob... pokud začínáš, doporučuju zajet někde na sraz kde je EASCA a něco si poslechnout...
edit: nějak tu nevidim zesilovač na basáky
MARWiN: to jsem si měl přečíst před před rokem :-D
2Way aktiv je hodně dobrý začátek ;-)
2way jsem měl do teď :) jinak zesák na sw je Phase Evolution Opus Ultra.
tak v tom případě na středobasy, ani tu nikde nevidím středobasový měniče
Na středobasy mám Phase Linear Pb four na kterém jedou Phonnocary Pro tech. Do budoucna výměna za středobasy ze serie výšek a středů

09.05.2014, 23:37 |
swep jojo já teď taky přecházím ze 4way aktivu na 2way aktiv