Navštíveno 3536x

Zdravim vás. Prišiel som sem k vám pre radu. Už som svoju Mazdu 6 (GY 20006 po FL) pomali vylepsil. Vytlmil všetko čo sa dalo, od dverí až po podlahu. Uzavrel som dokonale (priam hermeticky) dvere a stále niesom s basmi spokojný. Mal som JBL GTO 6508C a teraz som si zadovážil Magnat selection 216 reference. Zosik mám Magnat power core two. A káble mám dostatočne dimenzované. Poprípade ak by ste mi vedeli na moje auto poradiť lepšie repro poprípade ako zdokonaliť zvuk budem vám vďačný.
K tým basom som zabudol dodať.. také nevírazné. bez energie.. vlnenie vzduchu od repro je, ale base veľmi slabé.

06.05.2014, 13:21 |
TommyDS | Upraveno: 2014-05-06 13:22:39
Ako mas orezane repraky na zosiku? Ja ked som zrusil uzatvorenie dveri (vytlmil som vyonkajsi plech a nasledne tapec, stredny plech som neuzatvoril) tak pribudli basy :)
Mas spravne polaritu reprakov? - nie je nahodou jedna strana zapojena opacne?
Tak na zosíku mam nastavený full rozsah.. takže ich neorezávam. To isté mám nastavené na zosíku. Inak ked si neuzavrel ozvučnicu tak ti vzniká akustický skrat.. :/
Ja som už od základu mal uzatvorenú ozvučnicu, len som ju zdokonalil. vytlmil vonkajšiu aj vnútornú časť dverí plus som uzavrel aké koľvek diery vo dverách.
Nevznika mi akusticky skrat :P Priestor pred reprom je oddeleny od priestoru za reprom :) - repro nehraje pod tapacir, ale za rovno s tapacirom ;)
to máš uchytený reprák na tapacíri? :O

06.05.2014, 13:46 |
Duri168 | Upraveno: 2014-05-06 13:47:26
A ake mas vlastne repro popripade zbytok zostavy?
Nemam uchytebe repra na tapacir - su v MDF medzikruzi vytiahnute na uroven tapaciru, a cely kruzok je obopnuty tapacirom... Momentalne auto pod prestavbou, dokoncenie asi tento tyzden...
A reproduktory máš aké? Aký typ auta a aký objem ozvučnice? cca?
Zaujímalo by ma ak by si mal dáke foto rád by som sa pozrel ako to máš spravené.. ja už som s tej basovej zložky bezradný. Uvažujem že mám obrovský objem dverí.