Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine IVE-W535BT

o Navštíveno 4011x o
o 05.05.2014, 16:40 | MAX
Uvažuju o nové HU - má někdo zkušenosti s touto relativně "novou" mašinkou?
Chci něco, co bude víc spolupracovat s iPhonem a tohle by to díky MirrorLinku mělo umět. (Navigace TomTom co mám v iPhone + přehrávání hudby).
Navíc by mělo umět parkovacíkameru (je nutná kamera od Alpine, nebo půjde připojit i nějaká "noname"?)
Teď mám sice 9835, ale aktiv nepoužívám a zatím jsem se nedostal ani k zástavbě zesilovačů, takže její potenciál nevyužiju naplno, zato funkce té 535 by mne asi vyhovovaly víc. Navíc má taky 3 výstupy předzesilovače, takže pokud bych se k tomu někdy v budoucnu dostal, tak Helixy připojím..

foto k příspěvku  od MAX

o 06.05.2014, 13:00 | Duri168
Ahoj. Ja som si teraz zadovážil Pioneer AVH 8500BT (minuloročný HI end.. ) A som spokojný. Cúvaciu kameru zapojíš aj noname, ale objednaj si original pre tvoje auto.. aby sa ti dalo ju narvat tam kde je osvietenie špz ak sa dá, a potom nebudeš mať ani inštaláciu zložitú.
Inak v kvalite zvuku je to riadny rozdiel pokial do teraz máš origoš autoradio.
o 06.05.2014, 16:34 | MAX
No já mám teď právě "legendární" Alpine CDA 9835, i když nejedu ani na aktiv, ale nechtěl bych si moc pohoršit.
Jde mi o propojení s iPhonem, který docela používám kvůli výborné placené navigaci TomTom..
o 07.05.2014, 12:48 | MAX
Mimochodem, Duri, používáš ten MirrorLink s iPhonem? Zajímají mne zkušenosti..
o 22.05.2014, 11:26 | MAX
Tak co? Nikdo žádné zkušenosti s novýma Alpinama?
o 22.05.2014, 18:22 | rover (WoodTech)
No pakrat jsem si stim mirorr linkem hral na x8 a fungovalo to bez problemu co se konektiviti tyce ale jinak odezva toho radia na dotikove ovladani nebylo nic na moje nervy oproti treba tel. Spis problem displeje ,soft se mi zdal vpoho......
o 22.05.2014, 19:43 | MAX | Upraveno: 2014-05-22 19:44:56
Aha..
No pro mne je důležitý ten MirrorLink hlavně kvůli navigace v iPhonu - ať nemusím koukat dolů na telefon anebo někde vrtat držák, a pak při delších cestách možnost přehrávání hudby na pozadí navigace (iPhone to tak umí). Ostatní funkce toho MirrorLinku spíš omezeně - maily na tom psát asi nebudu (zvlášť za jízdy).
A pak možnost připojit USB a na něm mít celou audiotéku, na takové to denní dojíždění do práce nebo na delší cesty..
Nevím jestli je u 535 jiný displej než u té X8, nicméně mne zarazilo, že pro US se dělá verze Alpine IVE-W535HD [ Link ] která má kromě BT i 4Voltové výstupy (EU verze ne??).
A teď jsem koukal, že přišla novinka [ Link ] Alpine IVE-W585BT která má "Bass Engine SQ" což zní jako lákadlo na SQ-čkaře, a hlavně 4V výstupy.. Nicméně nemá odnímatelný displej a i ten vypadá hůř, podle mne..

foto k příspěvku  od MAX

o 22.05.2014, 19:48 | MAX
Co mne ovšem dorazilo je implementace Facebooku :-)))))
To snad ne, lajkovat za jízdy..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3338 sekund.