Navštíveno 3862x

02.05.2014, 13:13 |
radaman | Upraveno: 2014-05-02 13:14:57
Potřeboval bych zmenšit oběm dveří idálně min. 15 litrů a max. 20 litrů což by bylo supr. Čím idálně objem zmenšit?
Baj voko jsem je měřil metrem a minimální vnitřní rozměry jsou 0.8x.05x0.1m což je cca 40 litrů :-(
délka cca 0.8m

výška cca 0.5m

druhá strana výška též cca 0.5m
hloubku jsem měřil na cca 10 místech a průměrná hodnota je cca 0.1m...v oblasti 0.8x0.5m
takže bych řekl, že dveře mají min cca 40 litrů
nějaké nápady?

02.05.2014, 13:22 |
Ladic Montážní pěna a pak bych jí něčím přetřel.
Ladic: ted jde oto jsetli nebude mít vlastnosti jako rouno a asi bych nedokázal odhadnout objem...tedy spíš změřit
montážní pěnu bych tam fakt necpal, shnije ti celý auto :D
spíš bych možná zkusil udělat jakoby uzavřenky do všech děr, ale jenom ty kyblíky jestli mně rozumíš, ale nejde to moc hluboký páč prostě pak nestáhneš okno
předpokládám, že uzavřenka na tapec asi nepadá v úvahu když se ptáš jako to nacpat dovnitř
eventuálně si myslim že by šla vytvořit uzavřenka a prostrčit jí skrz tu velkou díru dole a přišroubovat okolo repra co? ale práce s tím bude požehnaně
Na vnejsi plech 5cm tlumeni? :) musis to zmensovat plosne, at to zmensis poradne. A pokud chces stahovat okno, tak vnejsi plech.

02.05.2014, 14:06 |
ivls | Upraveno: 2014-05-02 14:08:12
Zaprvé bych si vyzkoušel, jestli při požadovaném zmenšení dosáhneš očekávaného výsledku - nasáčkoval bych si pytlíky s pískem a vkládal je do dveří
Pak bych šel stejně asi cestou udělat uzavřenku v tapecu plus případně využít ty díry v plechu.
Dělal jsem kdysi na svém autě a celkem hodně práce
MARWiN: kyblíky jsou dobrý nápad...bohužel stahovačka je mega :-O a hodně k vnitřnímu plechu uzavřenky(BRka :-D) bohužel ne = jeden konkretni měnič a žádný prostor na laborování :-D
lukee_cz: stim vnějším plechem máš recht tam by to šlo...tlumení bude cca 5-7mm tak třeba dát ještě něco pod nebo na
ivls: dosažení očekávaného výsledku :-D dobrá rada...nechtělo se mi zkoušet, ale udělam to tak...měniče už jsem poslouchal v 15ti litrech a přesně podl mého gusta :-D + bonus má to i střed :-D
případně mam ještě jednu volbu měničů ale neslyšel jsem je a ty jsou do +-30 litrů
uzavřenku(BRko :-D)...už mam vyhlídlé místo na středobas a tam se s ozvučnicí nedostanu :-( aneb kdo neřeže neni pořádnej autohifík :-D
resumééé: měniče zatím necham a uvidim co to bude dělat...případně ještě zmenšit objem nebo jiné středobasy