Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > odskříplá iso koncovka

o Navštíveno 3943x o
o 07.04.2014, 22:07 | Kolorado
ahoj, před několika dny mě vykradli auto a jednu iso koncovku tam nechal (reprákovou) a napájecí uštípli hovada ...

potřebuju poradit jak to teď napojit na novou protože si nevím rady

vede mi ven 5 kabelů - hnědej je zem a hnědej s červeným má po sepnutí 12V

na ostatních kabelech jsem napětí nenaměřil

ta druhá koncovka je ta nová co potřebuju napojit

dík za pomoc

to je ta nová [ Link ]

foto k příspěvku  od Kolorado

o 08.04.2014, 09:22 | axetom
google a 10s? [ Link ]
o 08.04.2014, 12:14 | hotdog | Upraveno: 2014-04-08 12:15:29
axetom... on se neptal na zapojení iso, ale jaké dráty z auta má napojit na iso...

Kolorado: na červenobílím by měl být trvalý plus (asi praskla pojistka, jak to stříhal), jeden s těch modro... kablíků by měl být napájení antény.
taky záleží z jakého je to auta, každý výrobce to může mít jinak :-( nejlépe najít někoho se stejným autem a proměřit
o 08.04.2014, 18:54 | Marťas1
můžeš to naletovat anebo, koupit samostatně piny do iso svorkovnice a nalisovat krimplovacíma kleštěma
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3103 sekund.