Navštíveno 3792x

25.02.2014, 16:04 |
pifak Ahoj lidi, mám takovej problém koupil jsem si sestavičku od Crunche + rádio od Kenwodu zapojil a všechno hrálo super, pototm jsem si přikoupil repráky do dvěří + výškáče od MTX audio a k tomu zesík zase od Crunche, jelikož to dělalo problémi tak sem zesík dal pryč a repráky připojil normálně na rádio, ale od té doby mi lupe v subáči při přepnutí MP3 a když rádio zeslabím na minimum tak v něm trošku hučí, v čem bude problém?

dej lepší signály. Jak koukám na fotku tak jsou zžejmě ze sady a ty vždy stojej za hovno
Projdi si ještě kostru (může tam bejt oxidace)
dej lepší signály. Jak koukám na fotku tak jsou zžejmě ze sady a ty vždy stojej za hovno
Projdi si ještě kostru (může tam bejt oxidace)

25.02.2014, 16:37 |
pifak Signali myslíš ty kabeli s cincchi?
Nemáš vedený napájecí kabel spolu se signálovýma? když vidím jak sou k sobě stáhlý

25.02.2014, 19:27 |
Fonfy jezis maria..napajacie kable daj prec od signalovych ..co najdalej..snad to nemas spolu vedene v jednom prahu.

25.02.2014, 20:38 |
pifak Jo mám, sorry ale moje první hudba nevěděl sem :)
co to původně dělalo za problémy: přikoupil repráky do dvěří + výškáče od MTX audio a k tomu zesík zase od Crunche, jelikož to dělalo problémy tak sem zesík dal pryč a repráky připojil normálně na rádio

26.02.2014, 20:39 |
pifak Bzučelo v repro a ještě podle otáček v nich pískalo...

27.02.2014, 18:17 |
radaman | Upraveno: 2014-02-27 18:18:37
Tak mě bzučí taky reproduktoruch a dokonce též podle otáček :-D :-D :-D ale je to hodně poznat když je zima třeba -10°C! V létě OK. Ted jak už je pár týdnů lépe tak jsem to už nepostřehl. Navíc reprům se ani v -10°C nechce hrát idál je +10°C a víc. Jak je volume aspon na 5 z 62 tak už je to nepostřehnutelný když je ta kosa.
Tak: Měl jsem taky CD s MP3 a na nějakých albech byl při přeskočení písničky loupanec, tak cca 3 z 50ti alb. K tomu šumu u basáku...je klidně možný, že tam nějaký je a kort třeba když jsou špatně natavený děličky. Tak, ted taky záleží v jaký míře se tě to vše děje. Klidně by někdo přišel a řekl by že je to normální. Ten šum z basáku je slyšet z 10cm nebo 100cm? Pokud ho na 20cm neslyšíš asi nemáme co řešit.
To spíš bude špatný rip, cd že to dělalo u pár skladeb. Jinak taky je možný že si ty repro zničil, když tomu dáš hnetka kouř a repro je ještě ztvrdlý