Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Lupání při přepnutí písničky

o Navštíveno 3792x o
o 25.02.2014, 16:04 | pifak
Ahoj lidi, mám takovej problém koupil jsem si sestavičku od Crunche + rádio od Kenwodu zapojil a všechno hrálo super, pototm jsem si přikoupil repráky do dvěří + výškáče od MTX audio a k tomu zesík zase od Crunche, jelikož to dělalo problémi tak sem zesík dal pryč a repráky připojil normálně na rádio, ale od té doby mi lupe v subáči při přepnutí MP3 a když rádio zeslabím na minimum tak v něm trošku hučí, v čem bude problém?

foto k příspěvku  od pifak

o 25.02.2014, 16:11 | tomas.V
dej lepší signály. Jak koukám na fotku tak jsou zžejmě ze sady a ty vždy stojej za hovno

Projdi si ještě kostru (může tam bejt oxidace)
o 25.02.2014, 16:11 | tomas.V
dej lepší signály. Jak koukám na fotku tak jsou zžejmě ze sady a ty vždy stojej za hovno

Projdi si ještě kostru (může tam bejt oxidace)
o 25.02.2014, 16:37 | pifak
Signali myslíš ty kabeli s cincchi?
o 25.02.2014, 19:22 | armani TDI
Nemáš vedený napájecí kabel spolu se signálovýma? když vidím jak sou k sobě stáhlý
o 25.02.2014, 19:27 | Fonfy
jezis maria..napajacie kable daj prec od signalovych ..co najdalej..snad to nemas spolu vedene v jednom prahu.
o 25.02.2014, 20:38 | pifak
Jo mám, sorry ale moje první hudba nevěděl sem :)
o 25.02.2014, 21:48 | píďa363
tohle je silný oddíl :-)
o 25.02.2014, 23:48 | radaman
co to původně dělalo za problémy: přikoupil repráky do dvěří + výškáče od MTX audio a k tomu zesík zase od Crunche, jelikož to dělalo problémy tak sem zesík dal pryč a repráky připojil normálně na rádio
o 26.02.2014, 20:39 | pifak
Bzučelo v repro a ještě podle otáček v nich pískalo...
o 27.02.2014, 18:17 | radaman | Upraveno: 2014-02-27 18:18:37
Tak mě bzučí taky reproduktoruch a dokonce též podle otáček :-D :-D :-D ale je to hodně poznat když je zima třeba -10°C! V létě OK. Ted jak už je pár týdnů lépe tak jsem to už nepostřehl. Navíc reprům se ani v -10°C nechce hrát idál je +10°C a víc. Jak je volume aspon na 5 z 62 tak už je to nepostřehnutelný když je ta kosa.

Tak: Měl jsem taky CD s MP3 a na nějakých albech byl při přeskočení písničky loupanec, tak cca 3 z 50ti alb. K tomu šumu u basáku...je klidně možný, že tam nějaký je a kort třeba když jsou špatně natavený děličky. Tak, ted taky záleží v jaký míře se tě to vše děje. Klidně by někdo přišel a řekl by že je to normální. Ten šum z basáku je slyšet z 10cm nebo 100cm? Pokud ho na 20cm neslyšíš asi nemáme co řešit.
o 27.02.2014, 23:18 | endru.ondra
To spíš bude špatný rip, cd že to dělalo u pár skladeb. Jinak taky je možný že si ty repro zničil, když tomu dáš hnetka kouř a repro je ještě ztvrdlý
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.