Navštíveno 4507x

Caute vsetci, som tu uplne novy, takze ak nieco porusujem, nekamenujte ma prosim :o) Asi o 3 tyzdne budem mat nove auto a premyslam (vlastne som sa uz rozhodol) o vymene audia, kedze je tam len zakladny Swing + "4 repro" ... Co sa tyka autohifi som uplny zaciatocnik, no nieco som pocital na internete aj tu na fore a rozhodol som sa pre nasledujucu zostavu a zaujimal by ma nazor zainteresovanych ludi, ci sa z toho da dostat rozumna kvalita zvuku a hlasitost, kedze som mal dost obmedzeny rozpocet :o) Zostava teda je:
HU: Kenwood KDC 6051U + adapter na tovarny volant
Kompo vpredu: Helix B 52C (tu som bohuzial obmedzeny tym, ze rapid ma vpredu 130mm kompo a nechcem do toho mlatit, rezat ani nic podobne)
Koax vzadu: Helix B 6X (chcel som vsetko od 1 značky :))
Zosilnovac - Carpower HPB-602
Sub: Crunch GPX 8 Vented
+ dufam ze mi rozpocet vyjde :o( aj na tlmenie dveri, tam pojde asi STP iSilver na vsetky 4 dvere, pripadne aj 5. dvere.
No co ma najviac trapi, ze som dopredu musel dat tie 130ky, ked som totiz otvoril box pridu mi dost male, dokazu aj taketo male repro na radiu zahrat solidne ?
To je zatial vsetko, dik za pripadne odpovede a pekny den vsetkym :)

22.02.2014, 20:18 |
ivls | Upraveno: 2014-02-22 20:20:55
Pokud je rapid, jako spacebak, tak tady pár foto a jedna pozitivní informace - pokud dáš příslušnou mdf - podložku, tak tam dostaneš, 16 ký jako já a to i bez pomoci kladiva, jak je na fotce :-)
No a pokud to budeš chtít udělat bez kompromisů , jako já, tak máš návod, jak na to :-)
Kdyby jakýkoliv dotaz, tak meil je pod nickem
[ Link ]
2ivls - Diky, mas mail :o)

23.02.2014, 07:49 |
Zbiro Ivls, Lockman - ako si riešil, budeš riešiť pripojenie orig. bluetooth do aftermarket rádia? Teda ak je ním vozidlo vybavené. Ja mám Spaceback a bude ozvučený radou PRS od Pioneer. Mne sa už rámik okolo rádia lakuje do piano black odtieňa. A jediné čo ma brzdí, je ten bluetooth.

23.02.2014, 09:36 |
ivls To Zbiro,
V autě mám, ale nejedu v současnosti přes něj a ani neuvažuju, že bych řešil
Zbiro - ja BT nemam, ani ho nechcem, takze to riesit nemusim :o) Kto ti inak robi ten ramik do piano black ? Zaujimave :))

23.02.2014, 15:13 |
Zbiro | Upraveno: 2014-02-26 18:32:12
Lockman -lakýrnici u nás v práci. Zajtra by to malo byť hotové,tak pripnem foto. Som zvedavý na výsledok....inak redukciu na ovl.volantom už máš kúpenú?
Zbiro - jj foto by bodla :) .. no redukciu uz mam, dost draha sranda 2500Kč, ale nemal som na vyber :)

24.02.2014, 16:50 |
Zbiro Lockman - máš g-mail :-)