Navštíveno 4171x

Nemá někdo zkušenost s aktivací Auxu na Pioneerech? Konkrétně jde o to, že v návodu k Pio P55BT píšou, že se mezi vstupy objeví až po zapnutí v menu. Jenže, když mačkám tlačítko function dokola dle návodu, žádna volba AUX1/AUX2 tam není, takže nevím jak to zapnout nebo kde je chyba. Nesetkal se s tím už někdo? V návodu se tomu věnuje jen kousek na straně 64 a 66
[ Link ]

08.02.2014, 17:13 |
Toxxx Skúšal si menu ktoré sa objaví po vypnuti rádia ? Vypneš rádio a zapneš menu kde by sa to malo dať zapnúť. Skúšal som to na P88RS a P90RS.
To sem nezkoušel. Vůbec mě nenapadlo, že lze něco nastavovat na vyplým rádiu. Myslíš to tak, že radio normálně vypnu a pak mám zkusit mačkat to tlačítko function, jestli radio nenajede v nějakým jiným módu a nenabídne to menu, který hledám? Takhle si to myslel?

08.02.2014, 18:31 |
1kw Podrž tlačítko function při vypnutém radiu.
Jako Toxxx, nech rádio vypnuté a spusť menu, tam to nastav a až pak zapni rádio klasicky pusť.
Milane,že si nedáš s car-hifinou pokoj, víš,že to nemá význam, zůstan' u domácí hifi co ted' děláš, to má smysl .. pro bedny co jsi si postavil jsem Ti našel dospělej koncák, tak začni šetřit a udělej si radost :)
odkaz:
[ Link ]
Super, děkuju, to vyzkouším a budu doufat, že to půjde. Jestli to půjde, nechápu, proč nenapíšou do návodu, že se to má nastavovat na vyplym rádiu.
Jirka: však sem ti říkal, že domácí aparát mám vyřešenej, nic měnit nechci a topení mám doma několik :-)