Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Instalace vs. záruka

o Navštíveno 5380x o
o 07.02.2014, 19:59 | Geo89
Zdravím,
pořídil jsem si nové auto a zvuk z originálního ozvučení mi už začíná trochu lézt na nervy.
Jakou máte zkušenost s instalacemi v nových autech ?
Chtěl bych jen něco "decentního", skrytou montáž bez zásahů do doorboardů nebo A-sloupků.
Není následně nejaký problém se zárukou ?
Nedělal už někdo Aurise 2013 ?

a ještě : jak funguje Helix AFC ? chápu to správně že kromě Hi-Lo adaptéru to je taková nadstavba rádia, takže se dají nastavit ořezy, ekvalizér a pod. ? Nebo v čem je přidaná hodnota ?

o 08.02.2014, 02:06 | noclue
1. spytaj sa v toyote, ta ti dava zaruku
2...
3. Helix afc... fungovat funguje, ale najhorsim clankom celeho retazca je prave to orginal radio... takze pokial nechces vyhodit prave radio, tak by som do toho nesiel. Nieco ine je ked to napojis ce MOST digitalne... ale na toyote som to este nevidel
o 09.02.2014, 12:49 | Geo89
Vazne je to takova hruza ? Nechci delat nejakej high-end, melo by to tak velkej vliv i u "prumernejch" komponentu ?
o 10.02.2014, 20:30 | Geo89
Nikdo nema zkusenost s instalaci do auta v zaruce ?
o 11.02.2014, 09:28 | Ravo
Citroen Berlingo jen výměna HU a repro...v citroenu říkali že klidně na záruku, ale musí to namontovat jejich servis.

Toytoa Aygo na SK, taky prej v klidu, výměna HU (ale zase za toyoťácký, ale to nejlepší) a repro.

Nicméně s ani jedním autem se pak nic neřešilo v záruce, mám pocit že ti naslibují cokoliv ale když jde do tuhýho (obzvlášť s elektrikou, což je vlastně u nových aut úplně všechno), tak by se na tom asi začali točit...
Takže jedině to mít od nich na papíře, nebo se pak zdlooouhavě soudit a šermovat nezávislými posudky (a všechno něco stojí)
o 11.02.2014, 10:16 | Marťas1
jak píše noclue, šel bych to probrat s někým rozumným do toyoty.
Jinak já měl v autě (KIA ceed) celou autohifi instalaci zcela autonomě a problémy s řešením záruky jsem neměl
o 11.02.2014, 14:21 | peter22
Robil som si hudbu do novej i30ky,vsetko som si pozistoval a je to asi tak ze na koho natrafis,nakolko som ja kupoval auto na lizing musel som poziadat lizingovku o povolenie nakolko oni su majitelia,to mi prislo v priebehu par dni,instalaciu by ti mala prevadzat profesionalna firma ktoera by dala zaruku na instalaciu...v pripade poruchy aby sa mali na koho vyhovorit,ja som bol na prvej a zaroven poslednej prehliadke,nakolko ze este to neni hotove a bla bla bla a nakoniec som ich nasiel v aute ako pocuvaju hudbu...odvtedy si servisujem sam a mam pokoj
o 11.02.2014, 18:20 | Geo89 | Upraveno: 2014-02-11 18:22:59
Diky za nazory, zkusim se poptat v toyote.

Martas : cemu rikas "zcela autonome" ?

Jsou mistni "osvedcene" firmy, treba extreme-audio schopny nejakou zaruku na instalaci dat ?
o 11.02.2014, 20:32 | Marťas1 | Upraveno: 2014-02-11 20:33:36
Geo89: žádná součást autohifi instalace nebyla propojená s tovární, i napájení autorádia nataženo přímo od baterky s vlastním jištěním. Snad jen pro ukostření použita karoserie :D
Nicméně v reálu pak záleží na konkrétní osobě, či výrobci, pokud jde o případné řešení záruk
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3195 sekund.