Navštíveno 4324x

Mam subwoofer pioneer TS W3002D4 a zesilovac Carpower D rex 1202. A vuz skoda octavia 1. Ukostreni mam pod sedadlem kde je uchycen pas. Subwoofer hral normalne, ale po chvili zacal haprovat. Kdyz jsem se dival do kufru tak mi obcas problikla kontrolka Clip a jen ve vyssi hlasitosti coz bylo asi 75% vykonu zesilovace +- 750W rms. Pak jsem ubral Gain zhruba na polovinu a Frekvenci jsem zuzil misto 20-150 na 30-140 Hz a kontrolka zacala blikat i pod polovinou vykonu coz bylo +- 400w rms. Ted mam subwoofer i zesilovac doma a za kazdou radu dekuji.
Natahni kostru od baterie rozhodne.Kostrit na kastli a podobná mista muže prave dělat bordel.Potom se taky mrkni jestli ti správně sedí signalove kabely jak v zesiku,tak v radiu.A v neposlední radě doufám ze nemáš treba taky 10qmm kabely nebo něco podobného!Potrebujes 35qmm a více tím nic nezkazis.A ještě rozhodne změn nastavení frekvence pro sub od 30hz do 80-90hz max.

29.01.2014, 15:06 |
Fonfy ako flicek: a na stredobasy dopredu HPF 80-90hz
Dekuji no bohuzel mam jen 25qmm. Kabelaz byla kupovana ke crunch 4200I. No na baterku me to taky napadlo tahat , ale po domluve se znamym a z rad se to nedoporucuje. Ok zuzim frekvenci a tu kostru jeste poresim. Ted to mam stejne doma. Diky moc.

29.01.2014, 22:15 |
Fonfy Nedoporucuje? To co je za blbost? Skor horsie riesenie moze byt ukostrenie.. tahanie - napriamo je najlepsia volba
z vlastni zkusenosti vim, ze minus od baterky nemusi byt vzdycky tak super. v mojem pripade se mi ozyval altik. po prekostreni na plech a prikostreni baterky vse KO.
fenomen: mas prikostrenou i baterku tou 25qmm?
No, ze bych zvlast prikostril baterku to ne.
No to musis taky. Tim stejnym prurezem co mas kostreny zesik prikostri i baterku.
Je toho tady cele forum...
OK a to mam ukostrit na stejne misto kde uz je ukostren?
ja to mam na stejne místo jako origo kostru
Ok tak to zkusim a mate nekdo zkusenosti s tim zesikem jak moc je vykonny a stabilni?
kubiik to ty jsi delal tu octavii v kombiku?
Já jsem vždy kostřil na kastli u všech aut a v pohodě, nikdy sem netahal mínus do baterky a vše v pořádku, jde oto pořádně to očistit. Maximálně jsem přikostřil baterku.
Ok dam na vase rady. A dekuji vsem kteri napsali nebo jeste napisou. Necham to zatim tak a na jare se do toho pustim.