Navštíveno 3758x

26.01.2014, 12:17 |
Jazzy Ahoj,
když koukam na shop na ANL pojistky tak ty cenove relace jsou dost rozdilne,kdyz budu brat stejnou hodnotu třeba 200A tak od nejlevnejsi
[ Link ] [ Link ] [ Link ] tak nevim vcem jsou takove cenove rozdily? V pouzitych materialech?prenosu proudu nebo tak něco?
Diky za prispevky
Spíš bych řekl na marži výrobce, kolik si za to řekne. Aktuálně u nás jasně vedou pojistky CHP. Když si vemeš do ruky CHP, SL a Holl, nepoznáš rozdíl krom toho, že Holl není zlacený.

26.01.2014, 12:49 |
Jazzy aha,tak trochu jsem si to myslel,takze tam opravdu není nejaky jiny rozdil třeba v tom prenosu proudu?A zlacene jsou lepsi nez ta od Hollywood co není?
Osobně jsem to neměřil, takže nechci žvatlat. Podle mě je to šul nul (logicky by měla být zlacená o něco lepší). Holl má bohužel na některé věci ty ceny opravdu napálené. Až nesmyslně. Je to ale evidentně marketing prodeje, tak jak je to u všeho. Něco levňkounké, něco napálené a výrobce se spoléhá na to, že když někdo koupí například kabel a pouzdro od Holl, bude chtít od Holl i pojistku. Což je bohužel mnohdy pravda.