Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rozdily pojistek ANL???

o Navštíveno 3758x o
o 26.01.2014, 12:17 | Jazzy
Ahoj,
když koukam na shop na ANL pojistky tak ty cenove relace jsou dost rozdilne,kdyz budu brat stejnou hodnotu třeba 200A tak od nejlevnejsi

[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
tak nevim vcem jsou takove cenove rozdily? V pouzitych materialech?prenosu proudu nebo tak něco?
Diky za prispevky

o 26.01.2014, 12:45 | CarMedia.cz
Spíš bych řekl na marži výrobce, kolik si za to řekne. Aktuálně u nás jasně vedou pojistky CHP. Když si vemeš do ruky CHP, SL a Holl, nepoznáš rozdíl krom toho, že Holl není zlacený.
o 26.01.2014, 12:49 | Jazzy
aha,tak trochu jsem si to myslel,takze tam opravdu není nejaky jiny rozdil třeba v tom prenosu proudu?A zlacene jsou lepsi nez ta od Hollywood co není?
o 26.01.2014, 12:54 | CarMedia.cz
Osobně jsem to neměřil, takže nechci žvatlat. Podle mě je to šul nul (logicky by měla být zlacená o něco lepší). Holl má bohužel na některé věci ty ceny opravdu napálené. Až nesmyslně. Je to ale evidentně marketing prodeje, tak jak je to u všeho. Něco levňkounké, něco napálené a výrobce se spoléhá na to, že když někdo koupí například kabel a pouzdro od Holl, bude chtít od Holl i pojistku. Což je bohužel mnohdy pravda.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3075 sekund.