Navštíveno 3915x

25.01.2014, 20:40 |
Jazzy | Upraveno: 2014-01-25 20:47:28
Ahoj kde sehnat takovato oka na 50tku kabel,ale celomedene,aby se daly pouzit pro autohifi?Diky

25.01.2014, 20:52 |
Jazzy nemam namysli presne Oka na fotce,to jen pro predstavu :)

25.01.2014, 21:13 |
Fonfy tie na fotke su viac nez vyhovujuce :)
napr.
[ Link ]

25.01.2014, 22:20 |
rebel K v elektro maji i celo med a pobočky po cele ČR je to sice velkoobchod ale prodavaji i normalnim lidem

25.01.2014, 22:48 |
Toxxx

26.01.2014, 12:41 |
Fonfy Tak udajne lepsie su tie z hagardu ako tie hollywood.. mam uz tie z hagardu ja doma a vyzeraju fakt kvalitne
Krimpluju Hollywoody každý týden a nevím, jak by mělo vypadat kvalitnější oko.. Zas nějaký žvást, co někdo vypustil, aby se mu něco asi lépe prodávalo.

26.01.2014, 14:57 |
Fonfy ja som kupil tieto a su fakt peckove, poradil mi ich clen tu z fora a su lacnejsie ako holl.
[ Link ]
Když jsem do toho ještě dělal a v jeden čas potřeboval hromady oček tak v elektru u nás v KH měli pouze galvanicky cínované viz ty odkazy a celoměděné byly o něco dražší míň dostupný
..cena byla snad 50,- za kus a bral sem jich 40ks na montáž do Corsy
jinak jestli je to Hollywood nebo GPH tak je to jedno
Když jsem do toho ještě dělal a v jeden čas potřeboval hromady oček tak v elektru u nás v KH měli pouze galvanicky cínované viz ty odkazy a celoměděné byly o něco dražší míň dostupný
..cena byla snad 50,- za kus a bral sem jich 40ks na montáž do Corsy
jinak jestli je to Hollywood nebo GPH tak je to jedno
Jazzy: psal jsem Ti meila, ale nejde doručit, tak mi sem napiš meil kam se Ti můžu ozvat

26.01.2014, 20:03 |
rebel | Upraveno: 2014-01-26 20:05:12
[ Link ] ja kupuju tady celo med oka a spokojenost
a jinak to vypada stejne jako ten holywood podle foto a cenove to je obdobne +-5 kč
vyhoda celomedeneho oka: je cele medene, cize pri dobrom nakrimpovani a dotiahnuti na medenu listu tam nie je ziadny iny kov v ceste...
vyhoda pocinovaneho: neoxiduje, krimpuje sa rovnako ako medene a stoji asi polovicku... ja kupujem klauke v nemecku naposledy po cca 0.8€
OT.
sorry že se vetřu - ale dá se sehnat krimpovací vidlička ? dejme tomu na kabel 16mm2 , 20mm2 nebo 25mm2
----------------------------------------------
pořídil jsem si krimpovací kleště s tím že celé napajení bude pěkně kvalitně krimpované,očko udělám ,a na druhém konci nevím jak dál
Tak vidličku uděláš i z toho oka když to prořízneš.
od Klauke sa daju kupit ocka na M4 alebo M5-sroby, ktore velakrat po minimalnej uprave vojdu do terminalov...
alebo ak chces orginal
[ Link ]
dík - to jsem nenašel ( v ČR )