18.01.2014, 22:45 |
fRiTz Zdravim pani,
chcel by som sa poradit. Mam Suzuki Swift, menil som predne repra za Morel Maximo 6, zosik ESX SE 2100 (pod sedackou vodica), povodne autoradio na ktorom mam dorobeny vystup spred koncakov. Vytlmene dvere a podlaha STP GOLD. Zvuk oproti zakladu je super, problemom vsak je chybajuci spodok. Rozhodol som sa, ze doriesim predsa len aj zadok auta pravdepodobne tam pojdu Morel Tempo 6 koax a zosik vymenim za ESX X-FOUR (uvazoval som nad ESX SE 480 ale koli rozmeru nakoniec nie) predpokladam, ze to bude ok ale stale tam bude chybat ten spodok. Woofer do kufra neprichadza do uvahy cize jedine miesto kam ho mozem strcit je pod sedadlo spolujazca. Moja predstava je ze ESX 2100 na neho X-FOUR (malo by sa zmestit) 2100 pojde
do mostika a pod spolujazca by som polozil Pioneer TS-SW841D alebo TS-SW2501S4 (budem musiet zmerat ci to tam vobec dam) bedna potrebuje len 12,7l.
Nehladam celotelovu masaz, ide mi len o doplnenie spektra. Mate niekto skusenost s shallow subwooferom, popripade poradit ine riesenie? Aky zvuk maju?
phase linear aliante 10 alebo JL TW3 - oba ploche suby v 10" na 14-15L ... Aliante je odskusane, JL je "novinka" ale poznajuc ich ostatne serie, by som sa toho nebal... narozdiel od Pioneeru