Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Hudba do Opel Corsa C

o Navštíveno 5361x o
o 12.01.2014, 13:20 | hlavisdavis
Zdravím. Auto mám asi rok se základní hudbou. Nějakou dobu už přemýšlím nad výměnou. Bohužel tápu ve výběru. Je toho tolik... Rád bych vás poprosil o radu co se týče výběru autorádia (stačilo by USB, rádio, AUX) a reproduktorů a co vše je k tomu potřeba (kabely, to tlumení atd...) Zatím nechci zesilovač ani subáč. Chtěl bych se co se týče ceny vejít do 7000,- s tím, že v budoucnu stejně sub a zesilovač chtít budu a tam bude má hranice něco kolem 12000,- . Budu rád za pomoc. :-)

o 12.01.2014, 14:29 | CarMedia.cz | Upraveno: 2014-01-12 14:30:08
Corsičku jsme dělali a není tam problém prakticky s ničím. Jen musíš počítat, že při výměně autorádia budeš muset k rádiu pořidit i rámeček a ISO redukci, k instalaci reproduktorů odpovídající MDF podložky, což asi tušíš. Nic zas tak finančně náročného, ale pár kaček to také je.

Mohl bych doporučit napíklad tuto kombinaci:
Rádio Pioneer MVH-X560BT - bezmechanikovka s zadním USB, AUX, vestavěný BT pro handsfree a audiostreaming, 3 páry RCA, atd. [ Link ] vzhledem k tomu, že jsi v podmínkách nepsal nic o CD mechanice, tak jsem nadhodil bezmechanikovku, kterou máme nyní i v akci za opravdu luxusní kačky na to, co umí a jaké má možnosti. Lze ale v případě požadavku i CD mechaniky šáhnout po něčem jiném. :-)

ISO redukce: [ Link ]
Redukční rámeček: [ Link ]

K instalaci reproduktorů pak MDF podložky [ Link ]
Reproduktory pro zapojení na autorádio vynikající eXcursion SX 6C [ Link ]
Tlumící materiál Ground Zero GZDM cca 15 plátů [ Link ]

Takhle by si se do 7t vešel a výsledek by určitě stál za to. :-)
o 12.01.2014, 14:34 | hlavisdavis | Upraveno: 2014-01-12 14:36:52
U té ISO redukce se píše Určeno pro:

Opel Corsa C 2004->

Já mám ale 2001 :-D

Jinak samozřejmě děkuji za radu. :-)
o 12.01.2014, 14:58 | rebel
radio za ty kačky super stejne dnes lidi poustej prez usb a ne cd o starost min ze se neco vyser. :-)
A to tlumeni GZ taky super matroš používam jen to a už celkem dlouho a bez problemů
Jen ty kroužky by sem si vyřezal to zvladneš snad i sam
o 12.01.2014, 15:09 | hlavisdavis | Upraveno: 2014-01-12 15:12:57
Profesně jsem truhlář, tak snad jo. :-) Dík moc lidi. Já tohle všechno vemu na vědomí. Počkám na výplatu a uvidím. :-D
Co ta ISO redukce? Já se v tom nevyznám... Bude pasovat na Corsu 2001? Tam píšou 2004 -> :D
o 12.01.2014, 15:17 | rebel
hele i ta iso se da obejit pokud das i zesiky na ty kompa tak pak ti stači jen + + - a ostatni nevyužijes a napojiš si to bez konektoru
o 12.01.2014, 15:24 | hlavisdavis
Jde o to, že já teď zesik nechci. Jsem student, tak chci všechno udělat postupně s radami odborníků jako jste vy. :-) Takže jsem se rozhodnul objednat Rádio, rámeček na autorádio a tu ISO redukci. Až přijde výplata (z brigády), tak se nejspíše rozhodnu co dál. :-) Dík moc za rady. Určitě se tu ještě ozvu a budu se zase ptát. :-) Mějte se. :-)
o 12.01.2014, 15:29 | rebel
jj čauves
o 12.01.2014, 15:48 | CarMedia.cz
jj, to ISO se dá samozřejmě obejít, to je pravda, Na Céčko tedy tady: [ Link ] Autorádio je to za ty kačky opravdu vynikající varianta!
o 16.01.2014, 20:35 | hlavisdavis | Upraveno: 2014-01-16 20:43:12
Zdravím. Tak jsem si objednal tu ISO redukci, rámeček, autorádio. Mám další prosby. :-D
- Chtěl bych poradit repráky dopředu a repráky dozadu do 6000 (za obojí).
- Jestli se dá vytlumit více částí než jen dveře.
- chtěl bych poradit jaký zesilovač na ty repra + jaký subáč se k tomu nejvíce hodí do 10000 (za obojí)
- jaké kabely, baterii, alternátor bud potřebovat.
- jestli není potřeba ještě něco. Někde jsem četl o pojistkách atd.
prosím jsem úplný laik co se řídí jen internetem, ale chci si to udělat sám s vašimi radami.
Tohle vše bych chtěl zrealizovat během tří měsíců.
Ještě bych dodal, že rád poslouchám Elektro hudbu. :-D
Díky moc za budoucí příspěvky a rady od vás. Já bežim do práce. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3158 sekund.