Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Fiat Stilo problém s rádiem

o Navštíveno 3704x o
o 11.01.2014, 17:35 | pripadovak
Zdravím,
poslední dobou mi nějak začalo zlobit originál MP3 rádio Visteon ve Fiatu Stilo... problém je v přehrávání CDček... ať už MP3 nebo originál, vždycky tak po hodině-hodině a půl začne cédo přeskakovat nebo se sekat, vinu dávám "vyhranýmu" laseru v mechanice a teplotě, ale toť jen má domněnka... a u MP3 mám poslední dobou i problém s tím je vůbec pustit, buď napíše "NO MP3 FILES" nebo "CD ERROR E25", spustí se dle nálady napodruhé až napošesté... Originál CD to načte v pohodě... Prolezl jsem co se dalo a buď jsem slepej nebo to nikdo neřešil...

Každopádně bych to asi viděl na nějakej repas mechaniky, jestli to je vůbec reálný, otázka je kde... a druhá věc pro ty z vás co mají stejný rádio, přes co vypalujete?! zkoušel jsem pár programů ale ani v jednom mi to nechtělo ty písničky v autě přečíst... nakonec jsem se vrátil k neru 6, kterej má ale pod W7 problém s kompatibilitou, takže to je možná problém toho načítání...

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3066 sekund.