Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vypínání subwooferu

o Navštíveno 3673x o
o 07.01.2014, 21:18 | ReaX
Ahoj,
mám takový problém , před pár měsíci jsem si koupil toto rádio : [ Link ]
zapojil jsem ho, aby drželo paměť, vše jde jak má, ale vyskytl se menší problém. Když rádio vypnu, tak mi to nevypne zesilovač, který mi zapnutý přes noc vybije baterii. Chtěl bych se zeptat na nějaký tip, jak to udělat aby se vypínal s rádiem (pokud možno bez použití vypínače)

Díky za reakce ;)

o 07.01.2014, 21:19 | MARWiN
modrej nebo modrobílej kabel z iso-kostky za rádiem? Remote ?
o 07.01.2014, 21:25 | ReaX
On je tam zapojenej, jen ten zesilovač je neustále připojenej díky tomu remote, jelikož rádio neustále běží (proto drží paměť) a já když ho vypnu, tak zesík neustále běží
o 07.01.2014, 21:31 | Pavel 528
tak to mas blbe zapojeny,pokud to mas pripojeny na remote kabelu,tak po vypnuti radia se musi vypnout vystup z nej tedy remote a zesik vypne...
o 07.01.2014, 21:34 | ReaX
Právě proto mi to nejde na rozum, třeba je problém někde v rádiu, protože myslím, že je to zapojené správně, ale raději se na to zítra ještě jednou mrknu
o 07.01.2014, 21:35 | MARWiN
tak máš blbě zapojený rádio možná...prohoď červenej a žlutej kábl (stálý a spínaný +)
o 07.01.2014, 21:46 | ReaX
ok, zkusím to ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3035 sekund.