Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sub 10"

o Navštíveno 5594x o
o 07.01.2014, 20:14 | maro
Ahojte.

Planujem trochu vylepsit hudbu v aute.
Momentalne mam radio Pionner a k nemu pripojene GZTC 165.
Chcel by som to doplnit zosilovacom a subwoofrom, a neskor vymenit repro.
Z priestorovych dvovodov by som chcel subik vlozit do novourobeneho mdf dna batozinoveho priestoru tak, aby vyuzival priestor v rezerve - cca 15l.
Po prestudovani zopar for a casopisov som si vytipoval tieto moznosti wofrov:

HERTZ ES 250.4 [ Link ] - ekonomickejsia varianta

Helix P10 PRECISION [ Link ] podla mna zlaty stred

HERTZ HX 250.5 [ Link ] moje akceptovatelne maximum

zosik asi Massive Audio NX4 [ Link ]
dva kanaly na predne repro a dva do mostika na sub.

Neviem celkom posudit, ktory z woofrov by bol najadekvatnejsi vzhladom k cenovej kategorii prednych repro, zosiku a k jeho umiestneniu do hatcbaku do kufra, tak ako opisujem.

Asi by som najradsej vybral P10 - pripada mi akuratna cenova kategoria, neviem ci sa oplati priplacat za HX 250 a naopak, ci ES 250 zahra podstatne horsie...

mozno sa bude niekomu zdat umiestnenie nie vhodne, ale nechcem vlacit bednu - casto pouzivam kufor, takze ho chcem mat prazdny.

Ak mi viete niekto poradit, skuste sa vyjadrit k subikom, ev. aj ku zosilovacu...

Dik za rady

maro

o 12.01.2014, 17:54 | maro | Upraveno: 2014-01-12 17:55:22
Tak, pre zatial som si vybral sub HERTZ ES 250.4 [ Link ]
Zatial ho bude napajat Mac audio Z 2100 (RMS cca 200w v mostiku , nameranych 250W )

Tento zosik mam , ale nebranim sa v buducnosti ho vymenit, ak bude nutne.

Viete mi poradit, aka by mohla byt lepsia alternativa za subik v cenovej hladine 2500 az 3000CK ?

Pocuvam normalnu hudbu, vsetko ide z radia Pionner z mp3. Hudba ako Dire Straits, Pink Floyd, U2, Sting, Depeche mode, Daniel Landa, IMT Smile, ale aj elektronika Armin Van Buuren,

dik.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3131 sekund.