Navštíveno 4209x

Ahoj.
Prosím o radu s výměnou repro. V Octavii I mám vytlumené dveře, podložky a repro Herz DSK 165 (jedny z prvních) připojené jen na autorádio (Pioneer DEH-6900UB). Zajímalo by mě jestli mi výměna za jiné repro v ceně do 3 tis. přinese víc basů. Zdá se mi že tyto repra moc nebasují. Máte někdo zkušenost s komponenty na rádio které by víc basů vytvořily? Nebo je rovnou lepší investovat do subwooferu do kufru? Díky za každou radu a zkušenost.

07.01.2014, 11:36 |
rebel | Upraveno: 2014-01-07 11:36:50
to by sem radeji pokoukal nejakej subač dnes se da sehnat i s bednou za 2000 v top stavu a zesik cca 1000kč a udela to vic parady jak jine repra za 3000 ze kterejch stejne nikdy nedostaneš co ze subáče

07.01.2014, 11:36 |
gizmi k.o.z.e.l: vyhazet stavajici sestavu, koupit komponentni sadu a do kufru malej basak ;) PS: original koncern repraky trebas hraji pomerne dobre vyvazene a na bezny poslech staci, otazkou je, zda jsi se nepripravil o bass diky vymene za Herz :)
svojí roli může hrát i rádio.když sem jen vyměnil rádio pio 8400 mp za A 9815 v pasivu,byl to velkej krok dopředu a to sem si myslel,že hraje dobře (díky Pepe)

07.01.2014, 14:55 |
Toxxx Ak sú dobre vytlmené a uzatvorené dvere tak by som repra posílil zosilovačom a to pomože. Následne doplnil subom lebo subbasy z dverí nikdy nedostaneš. Ono samotné rádio nikdy repra dostatočne nevybudí.A nie vždy výmena repra je nutná.Len treba pre to čo už máš v aute urobiť maximum aby si dosiahol dobrého výsledku.
gizmi: Octavia je na hudbu žalostná a každá výmena je skok ku predu. To skor u G4 a Fabky sa dá basová zložka pokaziť ale výmena ukričanych výšok vždy prospeje.
No v době kdy jsem ty Herzy kupoval tak je tady dost chválili. Do nedávna jsem neměl vytlumeno takže jsem po vytlumení čekal (tak jak tady mnozí psali) daleko lepší výkon ale nějak se nedostavil. Možná mě třeba jen omrzely - nevím. Nakonec ale asi teda skočím do nějakého setu SW+zesík a uvidím co se bude dít :D
Taky zalezi jak mas vytlumeno ;-)
ty repra vylozene spatne nejsou...jenze radio je nevybudi,chce to zesik ,klidne staci 50-80W a uvidis tu zmenu a samozrejme doplnit malym SW se zesikem a bude to hrat uplne jinak...
Takze klidne by stacil nejaky 4kanalovy zesik,dva dat na predek a 2kanaly do mustku pro maly SW a bude to hrat XXXkrat lepe jak vymena repro a cenove te to vyjde nastejno...
Zesiky zde:
[ Link ]