Navštíveno 3584x

22.12.2013, 15:40 |
winie zdravím všechny :-) mám repra z obrázku w-100 jsou to ty nejsilnější ze série vím že to není nic moderního ale pro moje účely to stačit asi bude hlavně jsem je dostal ... no jde o to že podle těch parametrů jsem pochopil že bedna má mít 38 l to si dokážu zjistit tady
[ Link ] jen nevím většina beden má takovej ten nátrubek ... to se nějak počítá nebo je jedno jakej dám ??? btw těch 38 l je pro uzavřenou bednu nebo s tím nátrubkem ??? díky moc za jakoukoli radu kromě toho ať ty repra zahodím :D

Jsou to free air subwoofery. Takze nejsou moc vhodny do beden, ale spis do plata od kufru.
Jednak to nebude nic extra a za druhé Vas != doporučený objem ozvučnice.

23.12.2013, 10:14 |
ZoRG

23.12.2013, 11:00 |
winie ZoRG : tyo :-o hledal jsem to několik dní jak pako a stejně jsme nenašel vůbec nic za odkaz moc děkuji :-)
mr.brain : já vím co to je ;-) ale nevěděl jsem jestli je to stejné nebo není pro uzavřenou bednu a bednu s tím nátrubkem

23.12.2013, 12:31 |
alfik mr.brain ked nevies co pises radsej nepis nic. Vas vobec neni doporuceny objem ozvucnice.
ty raději nic nepiš když neumíš číst... mr.brain píše že Vas se nerovná (vykřičník a rovnítko) objemu ozvučnice...

23.12.2013, 13:14 |
alfik ok my fail ospravedlnujem sa