Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Rada - vyber SW a Radia

o Navštíveno 3453x o
o 22.12.2013, 11:50 | SLIVATOR
Zdravim vsechny,
jako novacek tady bych Vas chtel poprosit o pomoc s vyberem SW a radia. Driv jsem uz nejakou tu hudbu mel - moje provni auto a slo tam radio od Pioneeru a to rovnou DEH 7700MP, Hertz repro DSk165 a 12"SW Hertz(presnej nazev si po tech letech uz nepamatuju)
Ted jsem si poridil Audi A2(prosim bez narazek :-) ) a jelikoz jsem mel auto ao audia vykuchany tak jsem koupil zase Hertz DSK 165, vytlumil jsem vnejsi i vnitrni plech ve dverich STP iSilverem a vyrobil si MDF podlozky. Ted bych rad jeste nejaky radio kde se nedaj nastavit jen basy a vejsky formou škála nasteveni 1-7 a hotovo :-D
Ted mam pujceny Calrion DB189 a prijde mi ten zvuk po nainstlaovani Hertzu takovej divnej.
No a k SW..chtel bych neco maleho..rekneme 10" co bude hrat ciste a zaroven neco co nepotrebuje moc protoru protze nemam moc co s prostorem vymyslet pokud chci jeste nekam davat nakupy :-)
Cenove si predstavuju se SW kolem 3000,-, bednu nebo malou zastavbu si postavim sam.
Radio cenove...cim min tim lip..asi nechci fungl novy a nizsi radu . Rad koupim neco od nekoho z Vas jetyho lepsiho za podobny penize jako horsi novy.
Diky za vsechny rady, nabidky a nazory

o 22.12.2013, 12:00 | SLIVATOR
takhle to bylo tenkrat
[ Link ]

Jinak radio ma podminku , červené podsviceni
o 22.12.2013, 12:07 | Dexter
ještě co bude za zesík?
o 22.12.2013, 13:07 | Osly
prodávám toto
[ Link ] v případě rychlé dohody sleva ;)
o 22.12.2013, 13:26 | SLIVATOR
to Dexter: zesik si necham taky poradit..v tech plavu uz uplne.

to Osly: diyk za nabidku, mrknu na to a neco si prectu nekde.Radia Sony neznam nebo nemam zkusenosti.
o 22.12.2013, 16:33 | CarMedia.cz
Když hledáš boxíky s kompaktními rozměry, tak by se ti mohl líbit 8" nebo 10" od ESX, které nyní máme v akci s více jak 40% slevou (SXB200 za 1890,- a SXB250 za 2190,-Kč). [ Link ]

No a když ušetříš na subwooferu mohl bys přeci jen šáhnout po zajímavém novém autorádiu - například Pioneer DEH-X5600BT. 2 páry RCA, 5-pásmový EQ, LPF, HPF, variabilní podsvícení jak displeje, tak tlačítek, USB, AUX, vestavěné BT, apod. [ Link ]

A co se týká zesilovače, doporučil bych zesilovač rovnou 4-kanálový. Na 2 kanály zapojit přední reproduktory a z druhých dvou kanálů udělat můstek pro subwoofer. Vzhledem k místu a potřebnému výkonu skrz subwoofer bych mohl doporučit například Massive Audio NX4 [ Link ] ale vyhovující by byl i například MB Quart DSC480 [ Link ]

Vím, že jsi psal, že bys v nějakém případě raději něco jetého, ale třeba se ti zalíbí takhle něco nového, co máme v akcích za hodně dobré kačky. Navíc to jsou kombinace, co budou 100% fungovat.
o 22.12.2013, 20:03 | SLIVATOR
tady dodavam foto tlumeni

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3051 sekund.