Navštíveno 3897x

Ahoj, resim aktualne nahradu originalniho radia za neco lepsiho. Rad bych vas pozadal o rozseknuti dilema, ktere zadio zvolit v cenove hladine do 2500,- CHvili jsem v tom lezel a nakonec se rozhoduji mezi ALPINE CDE-170R a Pioneer DEH-X3600UI ... Pro uceleni predstavy, v aute jsou aktualne standardni reproduktory (octavia combi) a blaupunkt GTB 1200 s blaupunkt zesilovacem... Vyhledove bych rad vymenil predni reproduktory za nejake lepsi, predevsim aby aspon trochu vysky byly vysky a stredy stredy :D .. diky za vase nazory

16.12.2013, 22:17 |
JRM66 Potrpiš si na moderných serepetičkach ako USB a pod. alebo ti ide skôr o kvalitu hudby?
Jestli vybíráš čistě mezi těmito dvěma modely, je lepší Pioneer. Má navíc variabilitu podsvícení, 5-pásmový EQ oproti 3-pásmu u Alpiny.. Pak u Pioneeru navíc najdeš podporu iPodu/Androida, čili taky záleží, zda tyto funkce využiješ. Po naladění se dá z obou po zvukové stránce dostat hodně podobný výsledek. Čili je to asi na tom, co na to taky tvoje peněženka, protože "Pincek" je v tuto chvíli celkem zásadně dražší a taky na tom,jestli využiješ funkce, za které si budeš připlácet.
dik za odpoved,jde mi predevsim o pohodli a o variabilitu (tim myslim MP3/prevodem z FLAC a variabilita podsviceni), tech par oblibenych originalnich CD co mam, si stejne poustim jen pri delsich cestach... Vzhledem k tomu, ze do tyhle oktavky nehodlam nejak zasadne investovat po strance tlumeni, lepsich repro apod,a radio, pokud mi ho neukradnou, si nasledne hodlam vyndat a pouzit jinde, pak asi vezmu toho pioneera ... Kdyby se mi nekdo chtel vyjadrit, zda neni v necem zasadnim treba lepsi radio ALPINE, pripadne neco od ALPINE v cenovy relaci cca 2500-3000 (zelene podsviceni vyhodou), tak sem s tim, v minulosti jsem s nimi mel jen ty nejlepsi zkusenosti, ale treba je na case testnout i jinou znacku :)
a jeste jeden dotaz, mam nyni v aute BT modul Parrot 3100, predpokladam ale, ze nebude zadny problem pri pouziti s temito radii, ze je to tak nejak univerzalni, je to tak? Moc dik za odpoved, tohle je totiz uplne mimo muj obor :)
No pokud zvedáš limit do 3t, tak bych šáhl po Alpine CDE-173BT, kde ta podpora iPod apod. je také a navíc je již vestavěný Parrot Bluetooth modul. Možnost podsvícení zelená/červená. :-) Ta je aktuálně za 2990,-Kč
[ Link ]
Parrot lze samozřejmě použít s jakýmkoliv dalším autorádiem. Je v ISO konektorech jako mezičlánek. Pokud by si bral ale tu 173ku, tak by tam byl zbytečně.
dekuju za tip, jdu si vybrat a objednat :)
nakonec vaham mezi temito dvemi autoradii: Pioneer DEH-X5600BT a doporucovany Alpine CDE-173BT. Nevycetl jsem zatim nikde, zda je k nejakemu z nich dodavan externi mikrofon pro vytazeni na sloupek nebo k zrcatku. Pro pioneera hraje ve prospech volitelne nastaveni podsviceni (coz bych ocenil pri zmene auta) a taktez vetsi displej s vice udaji, casem atp ... dokazete nekdo, prosim, posoudit kvalitu reprodukce? NEbo je to vicemene srovnatelne a mam se ohlizet uz jen na ty drobnosti ve smyslu designu nebo tech blbosti okolo? :)