Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Passat B5 1998 repro

o Navštíveno 3376x o
o 26.11.2013, 17:18 | slack
Ahoj, koupil jsem B5ku 98 a chtěl bych jí trošku obohatit. Co se týče zesiku a subáče, mám jasno, ty doma mám.. Ale chci se zeptat, co by jste doporučili za rádio nové do 3000,-Kč(Pouze Pioneer)? Mně osobně se líbí Deh3400UB, ale nechám to na Vás.. Pak se chci zeptat, co do tohohle auta za výškáče s komponentama dopředu a co za koaxiály dozadu? Popřípadě jestli je můžu napájet všechny repráky 6 kanálem (myslím tim výšky, kompa, koaxi) nebo stačí 4 kanál? Jo a aby to rádio mělo vstup na 2 zesiky.. V tomhle se už tak moc nevyznám, přes zesik jsem repráky nikdy nehnal a většinou už repráky byli dobrý.. Vím, že hodně udělá odhlučnění, na to se taky chystám.. Ale jak odhlučnit kufr u sedana, aby když mi to bude v kufru basovat mi všechno neremcovalo? Díky, Slack :-)

o 27.11.2013, 20:21 | rebel
když chces pio do 3000 tak si vyber jake koli se libi tobe v tom ti nikdo neporadi

repro ja davam na superbya pašíky 16 tky do dverí jak predek tak zadek k tomu kroužek z mdf .

Co se týče tlumeni tak sem daval stp gold ted davam Gz gold je to vesmes to same a chce to udelat dvere oba plechy a i kufr boky a vrata

kdybys potreboval blžší info tak mi pisni do mejlu pašíka znam jako své boty

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3288 sekund.