Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Stavba hrací věže.Prosím o rady.

o Navštíveno 3671x o
o 24.11.2013, 11:26 | Komba
Čaute pánové,chci si postavit mobilní,hrací bedýnku na 12V a chci použít komponenty co se používaj do aut.Chtěl bych zkusit poradit co by to tam mohlo obsahovat.Výkon stačí tak 500W RMS,bude to jen do dílny na trafo nebo pak na nějaký fesťáky přes baterku :) Můj nápad je vzít aktivní subwoofer,na něj přichytit rádio a plus kdyby stačili výškový reproduktory?Díky za rady a stačílo by to i ze starších komponentů.

o 29.11.2013, 00:05 | pepe689
No vysky jsou malo budes muset dat i stredobasy nebo koaxialy
o 29.11.2013, 06:31 | Komba
Tak trochu jsem si to myslel i když u některých aktivních basáku jsem si všiml že vyluzují nejen basy.Asi bylo lepší postavit "hranol" kde by vespod byl woofer v uzavřence,nad tim rádio a pak odělená komora pro dva koaxiály a výšky bych si přidělal dle potřeby?

Mnohým možná přijde že jsem asi nějaký hňup,ale přes tu muziku jsem prostě začátečník :) A ještě mě trápí napájení zesilovače.Když to bude z baterky,tak tam natahnu v klidu silný kabely ale na trafo moc ne.
o 29.11.2013, 07:56 | hotdog | Upraveno: 2013-11-29 07:57:37
hlavně na 500W RMS budeš potřebovat zdroj, který bude schopen dát minimálně 50A aby tam byla trochu rezerva a nejel naplno

to už by možná bylo lepší tam dát napevno i baterku a nabíječku
o 29.11.2013, 18:16 | Komba
Už jsem se rozhodnul,že to udělam na baterku,zhruba šedesátku.To by mohlo třeba tak nějakou hodinu hrát,dkyž tam bude cca 300W ne? :) jakýpa zhruba oběm na ten basák? orientačně
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3783 sekund.