Navštíveno 4978x

20.11.2013, 10:41 |
MaxxT AHW - Petr Klang . Jste někdo v kontaktu s tímto prodejcem? Dluží nám skoro 25000,- za dodané zboží již přes tři roky, stále slibuje že bude splácet a ještě má tu drzost si objednat reproduktory (které mu po potvrzené dohodě byly odeslány na dobírku) a nevyzvednout si je! Telefony ted pro změnu nebere a ne maily neodpovídá. Větší zmrd snad neexistuje. Prosím i o reakce prodejců, pokud jsou s ním v kontaktu. Díky
Njn,bohuzel jsem se s nim snazil taky domluvit,ale jen sliby a nic.Dluzi mi 5000kc
Dluzi podstatne vice lidem.

20.11.2013, 13:45 |
mcdodo | Upraveno: 2013-11-20 13:50:01
Mě dlužil 14 000, splatil 8000,-
Pak už jsem o něm neslyšel
Měl jsem od něj udělané komplet auto, a na práci bych mu nevytknul ani ťuk, to že dluží peníze je věc druhá.
I u nás má dluh, taky posláno zboží na dobírku a pak nevyzvednuto... komunikace na nulovém bodě

20.11.2013, 20:16 |
JRM66 Nechcem byť zakerak ale, nebolo by od veci dať sem link pre pripadných zaujemcov ktorý by si velmi radi od dotyčneho pana radi niečo pekné objednali samozrejme že, najlepšie na dobierku, teda ja veľmi rád ale potom ..... :)
Tady je těch kurev víc, co neplatí, třeba JR a jeho JL RAICNG. Po kterém se slehla zem, ale na svoje koníčky penízky má :)
On Petr Klangu jeste neemigroval?
zkuste toxxxe ten s nim podle ahw.cz spolupracuje

21.11.2013, 21:26 |
Toxxx madmaik: Uz bohuzial nie. Tel mi tam este zostalo.
Toxxx: To jsi mi zklamal! Já myslel, že jsi slušnej kluk :-D VTIP :-D
Já si myslím, že by měl převzít závazky ten, kdo je na tom webu uveden a je při ruce.. :-D :-D :-D

22.11.2013, 15:59 |
MaxxT pojedu si za nim promluvit, uz mi to dost nebavi, socka debilni.

22.11.2013, 22:10 |
Alig Na adrese v dačicích mu funguje už pouze autodílna...v létě jsem tam byl - obchod vybrakovaný a furt mi tam cpal jak to chce rozšiřovat a tak...ten člověk lže ,že už těm lžím i sám věří