Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > R: výběr SW

o Navštíveno 4284x o
o 16.11.2013, 09:14 | mista
Zdravím zdejší komunitu.

Potřeboval bych poradit s výběrem, SW. Krátce k tomu co mám:

Octavia I - hatchback

radio Pioneer DEH-80PRS - v aktivu
vejšky Morel MT-23
středobass Morel Tempo 6
zesík I Massive Audio NX4
zsík II Massive Audio N4 - monoblok (1-kanálový zesilovač) - se mi teď podařil sehnat

SW si představuji v uzavřené ozvučnici, max do 40l objemu. Občas je potřeba i něco vozit... :)
tady na fóru je k mání Sub Alpine SWX 1043, [ Link ] - Neco jsem pátral po netu, ale prostě nevím zda tohle je vhodná varianta do řetězce co mám v autě. Popř, jaký objem ozvučnice apod.

SW jsem žádný neměl, (všechno je ale pro něj nachystané) tak proto budu rád za každou radu popř. kdo ho slyšel nebo má v
autě, díkes :)

PS: No a když to bude třeba úplná pitomost hoďte klidně jiné řešení :)

o 18.11.2013, 23:01 | skoki
neviem či zosik nebude na ten basak slabý. Ja by som asi išiel už v jednej značke repro, takže primo alebo ultimo sc. Ale nemám toho vela napočúvaného, možno sa ti vyjadria aj skusenejší :-)
o 14.12.2013, 10:55 | Avenger87nasrat
Pokud by si se chtěl zbavit toho monobloku vzal bych ho:-)
o 14.12.2013, 11:07 | mista
V dohledné době ne :)
o 14.12.2013, 22:25 | Avenger87nasrat
Jasný chápu:) a nekupoval si ho tady na bazaru?
o 15.12.2013, 12:04 | mista
ano, mám ho od domimeza. Proč? :)
o 15.12.2013, 19:07 | Avenger87nasrat
Kurňik,tak si byl rychlejší a ne o moc;)))
o 15.12.2013, 20:11 | Toxxx
mista: Správne by som ti mal ten bassák vychváliť aby som to predal ale ako píše Skoki máš na to fakt slabý zes inak pri 1,5kw by si počul veci :) Inak by som dal byť tebou asi niečo od Morelu aby si mal komplet. Ak nemaš love na Ultimo tak Primo [ Link ] by mohla byť dobrá voľba ale v tomto by ti poradil TommyDS ktorý s tým má skusenosť :)
o 15.12.2013, 20:54 | mista
Avenger87nasrat: holt příště :)

toxxx: děkuju za názor, já jsem s tím měl děsné dilema. Abych ho nakrmil, musel bych předělat kabeláž a to se mi teď z zimě dělat fakt nechce. A trefils to přesně, volba padla na primo 12´´. Sice se zes bude trochu flákat ale aspoň nepojede nadoraz.
o 15.12.2013, 21:02 | Toxxx
By som mu dal čo sa doňho vojde ale s rozumom;)
[ Link ]
o 16.12.2013, 17:22 | mista
jojo souhlas :), dikes
o 16.12.2013, 18:11 | kovvalsky
ten subwoofer morel primo som pocul a bol to mazec ak sa nemylim ma to chalan v aute co bol na ME easca na druhom mieste alebo tretom uz si nepametam
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3134 sekund.