Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Škoda DX nějaké alternativy?

o Navštíveno 6508x o
o 07.11.2013, 18:28 | gooder
Zdravím vás, mám v Octavii '01 originální radio Škoda DX s navigací. Bohužel jedno tlačítko mi nefunguje a 2 další tlačítka tam chybí(ty 2 řeším sponkou). Sice se bez toho dá obejít, ale vadí mi to. Koukal jsem na ceny těch radií a pohybují se kolem 5000Kč, což mi přijde dost na, když se podívám na ceny jiných radií.

Zaujalo mě Pioneer AVIC-F920BT. Co jsem zjistil, tak je prý s kvalitou na tom lépe než to DX. Myslíte, že by tam šel dát origo měnič, co je v tomu DX?

Případně napadá Vás nějaké jiné slušné radio s navigací, klidně i 1din s vyklápěcím displejem.

Děkuju

o 07.11.2013, 22:43 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
co třeba Blaupunkt s navi [ Link ]

foto k příspěvku  od AUTOHIFICENTRUM Liberec

o 08.11.2013, 10:31 | gooder
Když je to Blaupunkt jako to DX, tak bude komunikovat s MaxiDotem a origo měničem? Podmínka to není, spíše se ptám jen ze zvědavosti.
o 08.11.2013, 16:14 | AUTOHIFICENTRUM Liberec
ee...není Blaupunkt jako Blaupunkt.MaxiDot to neumí (jiné rádio také ne) a CD měnič není potřeba...je tam USB a SD
o 17.11.2013, 17:55 | Octávák | Upraveno: 2013-11-17 17:55:35
Já bych měl jedno origo Škoda DX za 3.000,- co mě zbylo z původního auta. Je v super stavu a všechno funguje jak má, tak kdyby byl zájem, tak dej vědět
o 17.06.2014, 17:41 | gooder
Tak radio jsem teď moc neřešil, ale dneska mě zaujalo JVC AVX1, případně Pioneer AVH-P3100DVD. Vím, že jedno je 1din a druhé 2din, ale zajímalo by mě, jak si stojí v porovnání s DXkem, případně i mezi sebou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3135 sekund.