Navštíveno 3834x

07.11.2013, 17:45 |
motyc Ahojte, měl bych takový dotaz, už delší dobu mi píská v reproduktorech v závislosti na přidávání otáček, dřív jsem si toho tak nevšímal, ale teď už mě to začíná štvát. Mám tam nějaké modré "no name". Tak přemýšlím, že je vyměním, protože doufám, že to bude v nich. Navíc jeden má u zadních sedaček seklou izolaci. Teď nastává otázka, co koupit? Někdo nějaké zkušenosti s konkrétní značkou? Jo a zapomněl jsem dodat, rádio Alpine 9886, zesilovač Rodek (přesné označení si z hlavy nevzpomenu). Zesilovač je umístěný v kufru. Signály jsou táhlé spolujezdcovou stranou a napájení řidičovou. Díky za každou Vaši radu. Ondra

07.11.2013, 20:25 |
ladinek | Upraveno: 2013-11-07 20:25:52
Ahoj, ono by chtělo vyzkoušet jestli to pískání je v kabelech sehnat,půjčit jiné kabely a skusit natáhnout jen tak jestli je chyba v nich. Já mám kabely 2 stíněné základní řadu, cca 150kč pár a nepíská nic. Pískat může i zesilovač s rádiem, aby jsi neměnil zbytečně něco co není potřeba. :)
Jak máš řešenou kostru? kudy máš vedený signály?

07.11.2013, 20:48 |
motyc Nevím, jestli mám od koho si půjčit něco solidnějšího...kostru mám hned u zesilovače pod při uchycení zadních sedaček. Signály jsou vedené v prahu na spolujezdcové straně.
Tak vypni zdroj z rádia a zapoj zdroj z MP3 a pod přes aux mp3 a 2cinch zes. Jestli máš možnost nebo zkontroluj všechny spoje +,-, cich i za rádiem , pak vylučovací metoda od nejlevnějšího což je cinch :)
take sem to resil ,a udelal sem to ze sem vedl zvlast ovladani zesilovacu ,spinaci kabel ,zesilovace z radiem
Koupit v metráži Kimber Kable PBJ a konektory AEC RP-1005, slušné signály za rozumnou cenu.