Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Stavba bedny

o Navštíveno 4030x o
o 30.10.2013, 21:59 | Alig
Zdravím pánové..mám dvakrát MTX AUDIO RT10-04 v doma dělaných uzavřenkách a chtěl bych pro oba udělat společnou bassreflex bednu, nejspíš se štěrbinou...mdf mám myslím 18-19mm. Je tu problém ten,že jsem ztratil prospekty návrhu ozvučnic,kde to bylo namalované a vypsané. Tímto se chci optat,zda by byl někdo ochotný vypočítat co je třeba a rozměry? Bedna bude klasický kvádr,takže žadný složitý tvar. Předem díky

o 30.10.2013, 22:20 | CarMedia.cz
Tady máš manuál [ Link ]
o 30.10.2013, 22:25 | Alig
Super Díky moc za rychlou reakci :) akorád se chci ještě optat.. chci oba sw dát do jedné bedny..jak to tedy mám z nákresu pobrat? Objem tedy zdvojnásobit a štěrbinu?
o 31.10.2013, 12:58 | CarMedia.cz
To určitě ne, když máš stejnou komoru pro dva subwoofery, tak se objem nenásobí. Problém je, že tento typ boxu nejde ani nasimulovat, takže musíš prostě zkoušet. Osobně bych udělal litráž kolem 70 litrů a štěrbinu 60 mm a délku nechat takovou dle nákresu, jen ji udělat to zahnutí na obě strany. Hlavně nezapomeň zbrousit hrany do kulata, apod.
o 31.10.2013, 21:08 | Alig
Jasně všechno chápu, akorád to zahnutí na obě strany bylo myšleno abych dal štěrbinu mezi suby že? Jinak ti díky za rychlou radu :)
o 31.10.2013, 21:11 | Alig
Chci se ještě zeptat jen pro zajímavost...Který typ boxu pro dva suby by šel nasimulovat jak říkáš? Díky
o 01.11.2013, 10:03 | CarMedia.cz
Pokud by si měl pro každý subwoofer samostatnou komoru. Pak by to šlo. Jinak nevím, jestli v dnešní době má smysl něco stavět, pokud tedy nemáš nějaký speciální požadavek. Tento box na 2x 10" s štěrbinou by byl prakticky ideální a přitom nestojí svět. [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3197 sekund.