Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojenie autoradia Citroen Berlingo

o Navštíveno 4028x o
o 26.10.2013, 10:09 | jurai
Zdravim, som uplne amater co sa tyka auto-hifi a pred nedavnom som si chcel vymenit na mojom starom berlingu tovarenske radio za lacne sencor, a nasiel som problem v zapajani iso konektorov resp. nejde mi pamat ani antena atd.. Presiel som internet a nasiel som rozne veci od vybratia kablikov z iso konektoru co som skusal ale nejde mi to nejak tak potom som si zistil ze existuje nejaky adapter na iso konektory len to uz nemam tusenie co to je. Mohli by ste mi s niecim poradit ???

o 29.10.2013, 15:54 | endru.ondra
Anténu ty máš vysouvací, je to modrý kabel a je tam ant a pamět máš prohodit žlutej s červeným.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3509 sekund.