Navštíveno 3768x

Zdravim chlapy maj zajmavi ceny na vyrobu ozvucnic mate nekdo zkusenosti ? nechavaly jste si tam neco delat ? :)
[ Link ]

25.10.2013, 08:27 |
Olis čau čau :) objednával jsem asi před půl rokem. Objednával jsem pro JBL ozvučnici aby mi sedla přesně na šířku auta. A paráda, čistá práce vše pořádně uděláno + dobrá komunikace :) Prej mají nového truhláře tak je to teď lepší.
To ma byt jako nejaka skryta reklama? Prvni ma dva prispevky za trictvrte roku registrace a druhej se registruje jen aby to tomu prvnimu pochvalil :-D A kterej z vas je truhlař? :-D
tiez ma napadlo.... moc jednoduche :)

25.10.2013, 17:09 |
Olis Sem se registroval abych moh odpovědět :D Nevim jaká skrytá reklama :D Vy ste sem přišli a hned ste tu byli zaregistrovaný rok ne? :D

25.10.2013, 17:15 |
CRK tak děkujeme :D
No ne ja urcite nemam nic snima spolecnyho :) jen sem chtel zkusit vic variant vyrobce ozvucnic :) kdyz roveroj
jsem napsal poprve mi odepsal pak uz ne tak nevim :D

26.10.2013, 10:06 |
jambo Jj s panem Roverem je ta komunikace pomalejší také většinou čekám 3-5 dnů na email, ale myslim ze jeho práce za to stoji..
ano truhlářskíá práce za to stojí
no jo panove :) ale jsem uz nervozni a chci to mit co nejdriv v aute :) ono by to DDcko mozna zaslouzilo dostat kvalitni bednu :)

27.10.2013, 15:34 |
JA radši si počkám na kvalitu...za mě rover
Nevim jak u Vas ,ale ja se s Rouvrem domluvil velice rychle a prace prvotridni.