Navštíveno 4057x

14.10.2013, 12:57 |
Nox7 Doporučí někdo nějakou osobu nebo firmu která by mi dala do kupy hudbu v autě, resp. 4ch zes+ 3pasm Audio system a 2 pasm morely a to celé zapojit na Columbuse,všechny součásti mám,jen člověka který to zapojí.
Z Okolí Hranic,Nového Jičína,Valašského Meziříčí,Vsetína,Frenštátu apod.
Díky za informace

14.10.2013, 14:34 |
AR optej se člena "marty" ten ma zaručeného elektrikáře ;)

14.10.2013, 15:35 |
Erár

14.10.2013, 15:53 |
clown zeptam se,
jak hraje kombinace AS + Morel ?
predpokladam OII / Golf, 3p do dveri predek a zadek Morel ? Co to bude krmit ten AS ?

14.10.2013, 16:08 |
Kapka (M)
napiš Jirkovi ...
[ Link ] ma spoustu zkušeností..staví a ladí i soutěžní auta na EASCA ...

14.10.2013, 21:42 |
Nox7 Auto Yeti,měl jsem Škoda Soundsystem,kde jsem akorát vyměnil repra dopředu Audio system ION úprava pro OII a vzadu mám morely.Hrálo to na orig zesík Soundsystem,ten odešel poté co mi dopředku zateklo :/ hledal jsem tedy malý 4kanál,pže 12k se mi dávad za orig zes nechtělo.Byl mi doporučen Massive Audio NX4,tak jsem jej zakooupil,hudbu jsem si vždy dělal sám,tak jsem nečekal problémy,bohužel to nemůžu rozjet a nemám na to momentálně ani čas jako dřív,co mě napadá že Columbus je kódováný aby posílal signál jen pro Soundsystém nebo se snažím dostat signál ze špatných výstupů. Chjo
Díky za kontakty,revilohifi znám,vždy poradili ale do hradce je daleko :/ Zkusím aspoň ten Přerov.Na internetu jsem nejbližší našel v Ostravě a tam mě řekli že montují jen pokud si od nich koupím i zařízení resp. zesíky a repro... :/
Díky za linky
Budes muset poresit hi-low adapter a prekodovat columbuse ze sound-systemu na normalni

14.10.2013, 23:53 |
Nox7 Hi-lo mam od Massive,a překodovat Columbuse,toho jsem se obával... díky,aspoň vím že to nemá cenu hledat výstupy.
Ad. Známý mi řekl že mi to překóduje en se obává že mi to vyybije baterii, resp. že Can jednotka bude hledat neustále chybějící zesilovač,neuspí ostatní systémy a vybije baterii.
Tak si to nech udelat nekde kde maji i diagnostiku a umi kodovat :-)

15.10.2013, 09:06 |
Nox7 On má normálka servis, i diagnostiku,jen říkal že Columbus překóduje za chvíli,ale diagnostika začne házet chyby a cituji "No jako aby to bylo bez závad podle me není naprosto mozné..." Zkrátka aby to nehledaly neustále další jednotky a nehlásili neustále závady.

15.10.2013, 11:16 |
clown no zrovna si myslim, ze kodovani v RJ se da rict, nekolik moznosti zapojeni, zda to ma, ci nema a jakej zes. Aspon, co jsem kdysi zahledl koutkem oka, kdyz to kodoval Signum.
Kdyz to jde obracene ze Streamu zapojit plne aktivni 3p Columbus .., tak to pujde i naopak.
Jak rika Kral007, tohle neni jen o servise a diagnostice .. :)
btw. s tim neuspanim, to se stavalo, kdyz si mel napr. tusim OII do 04/2007 a byla tam stara podvolantova jednotka, ta se musela preprogramovat, nebo vymenit. Ale ne kazdy monter to vedel a pak si rano proste neodjel.
Jeste predloni jsem tohle chtel resit taky, ale pak diky "narocnosti" na techniky, ne na techniku jsem se na to vybodl. U Krale jsme tam narvali 2DIN radio, parkovat umim na poslech, nemusim to videt a nejak to taky hraje .. :) Samo, ze dalsim a tezkym proti je to, ze parkuji pres den na Smichove, kde kazdy, kdo mel Columbuse v cemkoli, ho tady mel tak hodinu .. :(. Jako pana z Belgie s rozsvihanejma oknama u VW T5 me bylo i lito.

15.10.2013, 14:19 |
Nox7 Mno uvidim,pro jistotu budu vozit nabíječku,měl bych ještě jednu otázku zdroj signálu lze tahat jen z columbuse,nebo se dá najít i v konektoru původního zesilovače co má yeti pod sedadlem?