Navštíveno 3571x

Takže chcem si dať do kufra batériu pozeral som si Odyssey PC680 len na SVK nie je dostupná a pri objednaní zo zahraničia by ma vyšla cca 160, napríklad za veľmi dobré ceny sú buď hollywood alebo kintetik
napríklad do 150e je HOLLYWOOD ENERGETIC SPV35
Oplatí sa kupovať jednu z týchto dvoch značiek alebo mám radšej ísť do Odyssey PC680
ani s jednou baterko unebude problém,ale nejosvedcenejsi bude Hollywoodka
kinetik hc600 89E odporucana cena... alebo hc800, ked sa zmesti
mam HC2000 a spokojnost
[ Link ]
enersysHX400 230USD v EU za samolepku navic das 5000:-)))) vtip
Pýtal som sa predajcu ktorý má kinetik aj Hollywood baterky, tak na kinetik sú dodacie lehoty cca 3 týždne, hollywood je do 2-3 dní. S tým že mi povedal že s kinetik baterkami už riešil nejaké problémy a v skutočnosti nemajú také parametre ako sa uvádza na obale.
Priznám sa som nedočkavý, chcem si kufor dokončiť do konca tohto mesiaca, takže z toho dôvodu asi pôjdem do hollywood dúfam batérie ako hollywood a kinetik sú v podobnej kvalite a neurobil by som asi ani s jednou chybu :-)
Inak v takomto prípade sa dáva kapacitor alebo už nemá opodstatnenie? Len pre istotu... + aj - od prednej baterky alebo k nej stačí ťahať + a - na kostru auta a bez relé.
Hollywood je dobry, kludne do nich chod ...
Kapacitor davat len ked by si za tie peniaze nevedel inak vylepšiť napajanie. Ked chces minut dalsich sto euro, tak si kup vacsiu baterku do kufra... inak na 2 studis a dve dm je to dietne napajanie.
Čo konkrétne je teraz dietne napájanie? baterka? :D