Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine TUE t150dv - schema napajeni

o Navštíveno 2951x o
o 13.10.2013, 21:05 | ScriptCat
zdravim vsechny autohifi nadsence, mam takovy problem, koupil jsem levne digitalni reciver od alpinu, ale prisel mi bez napajeciho kabelu (osmipinu), mohl by mi prosim nekdo poradit jak maji byt napinovany jednotlivy kabilky, nebo nejlepe foto, koukal jsem se do schematu ale tam to Alpine ma napreskacku a original se objednat neda ... dekuji

o 13.10.2013, 22:27 | pepe689
ale objednat se da bude za ranec jinak do alpin pasuje riznuty zkompu a jinak konektor se urcite na netu najde tedy zapojeni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3322 sekund.