Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Výběr reproduktorů

o Navštíveno 3723x o
o 08.10.2013, 18:32 | Jezaa
Ahoj,
vybírám repro do předních dveří a ňáko se nemůžu rozhodnout. Prozatím je budu mít zapojené přes autorádio SONY GT410U, ale do budoucna by měli hrát přes Digital Designs C5C.

Mám tyto kandidáty:

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

nebo pokud by jste doporučily něco jiného, návrhům se nebráním.

Předem dííík

o 08.10.2013, 18:50 | MARWiN
opět by možná nebylo od věci napsat co posloucháš a do jakýho je to auta...13ky nezahrajou, šel bych cestou 16tek + woofer do budoucna a myslím že na ty Morely můžeš bez zesíku skoro zapomenout, jsou to potvory nenasytný
o 08.10.2013, 19:02 | Jezaa
Mám to do Peugeota 106. Origo tam jsou 13tky, tak bych to chtěl zachovat. Nechci ňák extra předělávat interiér. Jinak vzádu v platu mám Sinus Live SL 165 + Neo 25 a v kufru Hertz ES 250. Hnaný to bylo přes zmíněný zesilovač. Jelikož se blíží zima a dlouhé večery, tak uvažuji o přestavbě. Jinak nejsem zastánce bordelu, ale spíše kvality.

MARWin: dík za připomínky i za radu :-)
o 08.10.2013, 19:33 | Osly
buď DD nebo Focaly. Spíš bych šel asi do těch Focalů DD jsou většinou spíš na spodnější pásmo na který máš sub jak píšeš.
o 08.10.2013, 23:02 | CarMedia.cz
Já bych teda dal přednost těm DDčkům před Integration Focaly. Tato řada Focalů se mě vůbec nelíbí, když už Focal, tak Performance. [ Link ] Jsou ale zas kapánek dražší.

DDčka překvapují stále více lidí, jak dobře hrají. Opravdu velmi vyrovnaný projev středobasu s výškáčem, kdy nic nevyčnívá a zároveň nechybí... Basovku mají 165ky opravdu vynikající, 130ka na tom samozřejmě není tak jako 165 mm, ale spodky jsou zajímavé i tak.
o 10.10.2013, 20:57 | Jezaa
Děkuji Vám za rady a názory :). Každopádně si to ještě nechám projít hlavou a pak se otočím nejspíš na nákup do Hradce :). Ještě jednou díííík
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3186 sekund.