Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Alpine CDA 9812rb v Audi A4 B5

o Navštíveno 3128x o
o 01.10.2013, 11:35 | MACH
Zdravím všechny,nainstaloval jsem teď zkusmo do své Audi A4 B5 výše uvedenou Alpinu a chci se zeptat na názor:
V autě je poloaktivní systém - to znamená přední repro jdou z rádia a zadní repro jsou krmené zesilovačem co je v originálním subu co je v autě. Nehraje to špatně,ale mám takový osobní pocit že kdybych krmil i zadní repra ve dveřích rádiem,tak že bych lépe využil kvalit rádia a jeho zesilovače.
Co na to říkáte? Neměl někdo podobné dilema?
Díky za názory.

o 01.10.2013, 12:58 | MARWiN
absolutní pitomost...tvůj poloaktivní systém je nesmysl, zkus si nejdřív pogooglit co je to aktiv a pasiv... není mi teda jasný jak krmíš zadní repra origo zesilovačem od subu, ale budiž...nejlepší bys měl instalaci komponentních reproduktorů dopředu, použítí nějakýho kvalitnějšího zesilovače a z rádia si tahat pouze signál...zadní repra bych vyhodil úplně. každej externí zesilovač bude mít víc výkonu než koncáky v rádiu. případně potom instalace zesilovače se subwooferem do kufru. ty tovární systémy bývají dosti žalostné
o 01.10.2013, 13:01 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
kdo zna audi tak vi :-)

tady poloaktivnio system znamena ze to ma z radia pohanene predni repro a zadni+sw jsou pres zesik
o 01.10.2013, 13:28 | MACH | Upraveno: 2013-10-01 13:29:49
Tak jak píše kral007 - kdo zná Audi,tak ví...
Nechci tam cpát jiné zesilovače navíc,chci vycházet z toho co mám.
Alpinka umí zahrát i sama za sebe,jen si zkrátka myslím že ten origo zesilovač v subu co je pro zadní repro,nebude tak dobrej,nebo zvukově kvalitní,jak v Alpině..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3217 sekund.