Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Vytlumení dveří Superb

o Navštíveno 4629x o
o 22.09.2013, 20:48 | Stifko
Co by jste mi doporučili na vytlumení dveří u Superba 1?Nehodlám měnit seriové repro a se zvukem jsem "docela spokojen",ale nechce se mi tahat kabeláž a plnit kufr audiem a tlumení by pomohlo zhutnit nižší frekvence, tudíž "nahradit" woofer,díky za rady a tipy ;-)

o 22.09.2013, 20:50 | Stifko
Trochu mimo sekci,přehlídl jsem se,sorry.
o 22.09.2013, 20:50 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
STP Silver popr. Gold
o 22.09.2013, 20:51 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
Dulezitejsi je provedeni nez co zvolis za matros :-)
o 22.09.2013, 20:52 | Stifko | Upraveno: 2013-09-22 20:55:25
A ani to není moc drahé,dělal bych jen přední dveře.Je to vhodné jak na vnitřní stranu dveří tak na plech co je pod tapecem?A když bych chtěl něco žím zmenším objem "ozvučnice" dveří?Tohle zamezí rezonancím,ale jestli to pomůže tomu,kvůli čemu jsem zakládal tento příspěvek?
o 24.09.2013, 13:03 | noclue
spevnene plechy sa menej budu nafukovat, teda budes mat viac z vykonu repra v aute pri usiach a menej vo dverach. okrem toho spevnit tapaciry, aby nerezonovali je rovnako dolezite. Ked nemas skusenosti, tak radsej dat urobit.
o 24.09.2013, 14:07 | Stifko
Tlumil jsem dveře na A3,tam se to delalo dobře,vyndal jsem tapec a celej ram dveří s oknem a zůstal jen plech dveří.Ale to jsem nedělal přepážku která tam nebyla a tapec.Není na tom nic složitého abych za to musel někomu platit.Jen zvolit správný materiál,objednám asi ten STP Silver,dobrá cena a prý i vlastnosti
o 24.09.2013, 20:50 | rebel
když uz stp použil by sem STP gold nebo gz gold
o 24.09.2013, 23:36 | CarMedia.cz
Jestli budeš brát STP Silver, tak dávej bacha, aby si za cenu Silveru nedostal iSilver. Poznáš to tak, že Silver má modré znaky STP, iSilver má znaky černé. Jinak, co vím, je STP Silver již nějaký ten pátek nedostupný a v blízké době se situace v ČR nezmění. Vážně pochybuji o tom, že ho někdo skutečně má.. My jsme měli skladem poměrně velké množství a i tak nám dnes Silver došel.. :-(

Jinak super tlumení je B2 Audio BBDM, které je určo lepší variantou jak Silver. Mrkni: [ Link ]

Jinak jako Rebel, supr je STP Gold, nebo zmiňované GZ..
o 25.09.2013, 21:43 | noclue
praveze dobrych materialov je kopec, chalani ti napisali... chce to ale dobre spravit, nie len zaflakat celu plochu nejakym matrosom :)
o 25.09.2013, 22:01 | Ravo
Tlumení dveří Sup1 pěkně popsáno tady, vč. fotodokumentace:

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1744 sekund.