Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > 3-pasmovky Hertz HSK-163 ktoré?

o Navštíveno 4181x o
o 20.09.2013, 22:38 | JRM66 | Upraveno: 2013-09-20 22:44:54
Panove neviem či to nieje hlupa otazka, ak ano tak ma poopravte. Mám možnosť kúpiť dve rozdielne sady 3-pasmoviek, jedna trochu jazdena v cene pod 200,-é [ Link ] a druha novšia verzia z odlievanymi košmi, nové v cene do 250é z označenim HSK 163 [ Link ] . Radio mám Alpine CDE 178BT a krmenie Audison Lrx 4300, myslite si žeby to mohlo fachčiť, alebo isť radšej do trochu jazdených Focalov K2,alebo niečoho iného vyvaženeho v tejto kombinacii, dakujem za váše pripadne návrhy a riešenia.

o 20.09.2013, 23:10 | JRM66
Viem že Alpine už nieje to čo byvalo kedysi ako aj veľa iných veci, žial doba praje low-endu a s tým asi nikto níč nezrobi. Link na radio... [ Link ]
o 22.09.2013, 10:11 | 323Marty
Mě se to náhodou jako sestava moc líbí. Klidně bych šel do těch novějších z ebaye. Do jakýho autíčka to máš? S tim třípásmem to bude asi všude trochu složitější, ale když si s tim dobře pohraješ, tak bude výsledek výbornej.
o 22.09.2013, 10:49 | JRM66
Autak mám Zafira A, plan je taky to: Zosik je 4-kanál takže A kanaly použijem na predné stredobasy a B-kanaly zase na vrchné stredovyšky, mohlo by to snad aj dobré slapať, ale na to by som rád počul názor od skúsenejšich borcov ako som ja!
o 22.09.2013, 17:36 | Marťas1 | Upraveno: 2013-09-22 17:37:40
já mám výšky+středy Audison VOCE přez výhybku a středobasy zvlášť a celkem to funguje
viz: [ Link ]
a VOCE je takové dvojče k HSK
o 24.09.2013, 18:00 | JRM66
Takže mám isť kľudne do tých nových HSK-čiek, neskazim nič v tejto zostave! Mám ešte jeden dotaz k signal a repro kablom, predpokladam že, v tejto tzv. strednej triede už ani nahodou nemám uvažovať o basik kabloch ktore sú plné kramy, ale skôr niečo cenovo a kvalitativne trošku vyššie. Mohol by mi nekto hodiť patričné linky na spominané odporučané kable, dakujem za ochotu!!!
o 24.09.2013, 18:36 | TommyDS
Osobne by som skor isiel do 2pasma ako 3pasma ... v danej cenovej kategorii, pri tych komponentoch co si napisal dosiahnes lepsi vysledok s 2 pasmom ...
Myslim ze zatial repro kable nemusis riesit nic specialne, staci dobra medene 2linka s dostatocnym prierezom ...
Signalove si pozri napriklad AIV, Monster, atd ...
o 17.11.2013, 00:01 | JRM66
Nakoniec mi dodali staršiu verziu aj ked na nete deklarovali novšiu! Tovar som naležite spätne navratil a zhodou okolnosti som sa dostal v podobnej cene do tria voce, no nekúp to!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3387 sekund.