Navštíveno 3571x

jaky mate zkusenosti toto vs alpine ??danke

16.09.2013, 22:26 |
rebel máme ho co bys rad pepe 6to8 s opt modulem a panelem
zvuk ...optika atd jak si to stoji ,duvod kamos shani alpinu nemuze ohnat 800 nechce takze tak nejak
me se to moc nepozdava ...hlavne to nastavovani ntb,to by me dost vadilo ,takze spise prakticke zkusenosti

16.09.2013, 22:45 |
rebel jo tak...... no za me ačkoli jsem tápal v nastaveni v pc(je tam sice výber jazyka ale tusim (eng de a it)mel jsem se lepe učit jazykům :-( Jinak co se týče zvuku tak jsem se po tydnu dopátral už obstojného nastaveni včetně časovek,ale přišlo mi to podobné jako u jiných procesorů žádný zlaty tony z nej procaku nečekej je to o i ostatních komponentech. Bohužel to nemohl poslechnout nikdo z profiku na SQ což je velká škoda protože po tydnu babrani si s počítačem to vše přišlo vniveč kamo. Na procak se čekalo měsic pak měsic na panel a když se koupila alpi iva 800 s optikou a mysleli jsme ze to bude to prave ořechové ,tak se zjistilo že optika na mosconi nejede vůbec .
Zkrátka paráda kamo je škoda ,že toho bylo více .
Možná to bude jednou vychytaný ještě
ja vam rikam porad nekupovat veci z ukrajiny,proto ja kupuju vse tady radsi ...uz jen zaruka a platny cesky navod

16.09.2013, 22:55 |
rebel :-) no ted jsi me pobavil tedy copak vypadam že si jezdim do UK
na nakupy :-D
To bylo koupeny unas na jednom cz shopu

16.09.2013, 23:02 |
Augi rebel: UK nebo UA? ;-)

16.09.2013, 23:10 |
rebel augi: uk pokraceno jako jj tyw a jine ořezané slova
ano kod zeme je UA
zvuk viac nez dobry, nastavenie viac nez dostavujuce, bavime sa o iir filtroch.
ak mas hu alpine c ainetom, tak sa da do 6to8 nahrat soft od miketu a ovladat 6to8 cez alpine ainet