Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Chrcanie novych repro+nove radio

o Navštíveno 3708x o
o 15.09.2013, 21:13 | Zecko
Zdravim , moje auto je renault clio ph1 1998 1.2

Prislo nove radio Alpine UTE 72BT (4x50w,bluetooth atd)

V aute som mal ,resp mam blaupunkty ( seriove) a v zadu na plate ( uz som to tam mal ) nejake phillips

Ale suto slabe repro , co je pri zvuku pocut

Objednal som nove repraky Alpine sxe 1325s (rms 35w , max 200, 13cm koaxial) ktore som zapojil a pri vyssich tonoch strasne chrcali , jak keby som napojil 1w reprak na 10000wzosik plus hudba pustana cez telegram alebo jak to prirovnat , napojil som dopredu a aj dozadu , vyzesldok rovnaky , pripadne som skusil aj opacne kontakty dat , detto to iste

Tak si hovorim ze asi zle repro, ze poslem reklamovat , n ozatial som kupit dneska v auparku magnat edition 162 ( skusil som ich priamo v predajni , dokonca stym istym radiom , bola to bomba ) , kupil som a napojil , a robi to iste , stale to chrci , hlavne na max

Co robit ? Zle radio ? alebo kabelaz ? Alebo jak , som zufaly :/

o 15.09.2013, 21:29 | pepe689
no na max se to nepousti to da rozum pokud ti to nezkresluje pri tichem poslechu tak ti de slavna alpina do limitace klasika
o 15.09.2013, 21:37 | rebel
bud alpi nema dost vykonu pro repro a nebo mas spatne udelane dvere hodne udela ozvučnice a pak i vykon z radia a kdyz to neni cez zesik je to onicem
o 15.09.2013, 22:00 | Zecko
Tiez som rozmyslal , lenze ako som vravel tieto magnat edition 162 som v obchode skusal z presne tym istym radiom , a tam to islo v pohode
o 16.09.2013, 11:19 | pepe689
jo a v cem hraly ???v demo boardu ???
o 17.09.2013, 08:58 | Garry111
Tyhle Alpinky začínají zkreslovat už při hlasitosti 20. Rozsah je tuším že do 35. Takže pokud při nastavené hlasitosti 19 je zvuk ok, tak je vše v pořádku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3503 sekund.