Navštíveno 3520x

14.09.2013, 01:48 |
Woko_O | Upraveno: 2013-09-14 01:56:16
Ahoj.. Tak trochu se mi ve výhybce k Powerbass S6C repro podělal kondenzátor (?). Respektive se ulomil a obal který ho držel pohoromadě se rozpadl. To znamená že ted je uvnitř cívka obalená izolepou a připájená k tišťáku.. Normálně to hraje.. Ale radši bych tam dal nějakej kondenzátor (?) vcelku. Nevíte náhodou jakou hodnotu maj kondíky v těhlech výhybkách? Nebo jaký by se dal použít? Vím jen to že z toho vedou dvě "pacičky" zleva a zprava.. ne obě dvě ze spoda kondíku.. Díky
Doufám teda že to je kondenzátor..Je to takovej váleček zlatý cívky.. A pokud si dobře pamatuju z hodin fyziky tak kondenátor pracuje na jiným principu a nepoužívá namotanou cívku do válečku.. :D
asi to bude chtit foto..o]]
a zda se mi ze jednou pises o kondiku,podruhy o civce a potreti o odporu...o]]]
To bude tim že absolutně nevim jak která elektronická součástka vypadá.. :D Vim jen to že to je váleček namotanýho slabýho mědenýho drátku (cívky) a přesto je v originále hozenej nějakej obal..no a ze stran jdou dvě pacičky až do tišťáku.. ten obal se rozpadl a nevim co na něm bylo za údaje. Ted mám tu výhybku právě pod tapecem a chtěl jsem se připravit na to že bych to při vyndavání rovnou naletoval.. Bohužel to asi bude složitější a jelikož to budu dělat o víkend kdy budou mít všichni zavřeno, tak se můžu jít klouzat.. :D

21.09.2013, 19:33 |
Hrdlo ... Dej nám radši opravdu tu fotku ... :D