Navštíveno 3591x

06.09.2013, 16:37 |
iwi Začalo mi dělat nedávno, mám puštěné rádio, všechno v pohodě a při otevření dveří (je jedno kterých) se ozve nepříjemný zvuk jakoby zabručí repro a pozvolna se zvuk ztratí. Netuší někdo? Zapojení - HU Alpine, přední repro a SW přes zesilovač. Díky
možná rušení od stmívače vnitřního osvětlení, jaké auto, kudy vedou signály?

06.09.2013, 16:44 |
iwi Jedná se o Renault Megane II kombi, signálové kabely tažené u pravých prahů, napájení pro zesík kolem levého prahu. Ten stmívač je docela reálnej.... Nicméně stejně nevím co poladit ;-)

09.09.2013, 19:56 |
Kynio poladit vzdálenost signálů od jakéhokoliv vedení el. zkoušet a hledat :)

10.09.2013, 13:13 |
iwi Právě proto jsem signály táhnul úplně jinudy, spolu s kabely k repro, aby byly co nejdál od kabelů napájecích, pokud vím, tak mi to nedělalo docela dlouho a zničehonic to začalo dělat, pokud vím, nic se na autě nedělalo, tak budu muset hledat :-(
nedal jsi do vnitřního osvětlení místo žárovky ledky? mi to rušilo když sem měl ve světýlku v kufru ledku..po výměně za obyč žárovku co tam patří klid
Otevreni dveri=palivova pumpa, nemohla by stopa vest tam?

19.09.2013, 13:02 |
iwi ledky tam nikde nemám, ta palivová pumpa asi ne, dělá to i při nastartovaném, včera jsem to testoval a je to podle všeho opravdu rušení od stmívače osvětlení, pokud ručně pozhasínám světla v autě a pak otevřu rožnou se jen malé žárovky ve dveřích a inkriminovaný "brum" je slabší, takže mi nezbývá než pátrat kde se mi nějaký kabel uvolnil....