Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Subwoofer do PeugeotaPartnera

o Navštíveno 3484x o
o 06.09.2013, 00:13 | I.C.E.M.A.N
Zdravím pánové, mám dotaz zda má někdo zkušenost s wooferem v Peugeot Partner nebo podovné malé dodávce.
Mám dvousedadlo s oddělením zadního nákladového prostoru příčkou a v horní polovině je mříž.
A docela uvažuji nad instalací nějakého wooferu v boxu. Nechci to na párádu,ale jen pro mé ucho. Díky za každý názor. Eventuálně kdyby se někdo něčeho za rozumný peníz zbavoval,tak domluvě se nebráním.

o 06.09.2013, 20:08 | Drinker
Mno,pokud je příčka pevná a mříž až nahoře,tak bych tam box nedával,protože to bude hrát do velkého prostoru a do kabiny se ani moc nedostane a docílíš akorát tak rezonování plechů. Mám Renault Kangoo a jako příčku mám pouze mříž. Woofer jsem otočil směrem do kabiny,takže jej mám asi půl metru za sedadlem a je to super. Pokud jej ovšem dám klasicky směrem dozadu,tak jej sice slyším,ale tak nějak divně,prostě hraje do velkého prázného prostoru a je to s prominutím na hovno. V tvém případě bych viděl rozumnější a efektivnější řešení nějakého SLIM boxu pod nebo za sedadlo. ;-)
o 06.09.2013, 21:43 | Midi34
mám cca stejnou verzi partnera
pod sedačku spolujezdce se vejde, zítra vyfotím co jsem tam měl - jestli chceš
o 07.09.2013, 08:24 | I.C.E.M.A.N
to Drinker: Přesně toho jsem se obával, díky za info.
to Midi34: určitě nafoť,díky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.8213 sekund.