Navštíveno 5059x

Zdravím, po zástavbě dvojitý podlahy se objevil problém, když se zapne zesík tak v předu hraje jen spolujezdcův reprák, až když přidám zvuk, tak se rozehraje i druhý. Pak můžu zase vše ztlumit a hrají už oba. Po vypnutí a zapnutí, to musím opakovat. Projel jsem kabeláž ve dveřích, je bez viditelného poškození, pohyb s dveřma atd. taky bez výsledků. Jediný kde jsem nebyl je připojení kabelu k zesíku. Může to být tam, nebo je v pytli zesík? Případně co to může způsobit?
Díky.
může to být třeba studeňák v zesu (u mě se to přesně takhle chovalo)
Bohužel si to taky myslím, ale to jsem slyšet nechtěl :D

01.09.2013, 15:04 |
peetm Pokud je v zesilovači relé, které připojuje repro, tak to může dělat ono. Opálené kontakty, vyměnit a bude vše o.k.
Tak po rozebrání podlahy, jsem zjistil, že nějaký vůl, takže já, udělal kontakty mezi kabelem od repro a šroubem zesilovače celé 2mm. Takže jsem jemně vzal za kabel a hned se vyškubl....
To asi taky může být ne? Sice je to také levý ale B kanál, jenže v autě těžko říct jestli umírala celá levá, nebo jen jeden kanál.
Tak to dělá furt, ještě přehodím kabely k zesíku, abych vyřadil chybu kabelu a pak jedině zesík...
Mám stejný problém :) i po vyměně radia :-D, v aktivu mi nehraje řidičův středobas. :)