Navštíveno 4836x

Uvažujem o XLO RCA , máte niekto skúsenosť? Dík
[ Link ]
v ketose som nechal vela penazi :) ale naj nakup bol, ked sme s misom kupili tusim 50m XLO HT kablov... vraj viac nez bezne hifi-studio :)
mne skoncilo v aute 4x5 a 2x5,5m na majstra sr v amateroch to stacilo.. cinchov by som sa tiez nebal, hlavne za tu cenu je problem zohnat dobry koax, koncovky, a niekoho kto to zletuje striebrom...
ak vies normalne pajkovat, tak nejaky striebreny coax a neutrik - ryan koncovky
inak aj neutrik mikrofonne kable alebo napr kimber pbj su dobre volby
noclue:
máš nejaký typ kde kúpiť také kimber rca? ale hotové = slušná cena
inak nebránim sa i metráži
ebay, len treba pozerat po ultraplate koncovkach a nie nejakych doma letovanych lowendoch....pripadne ked ti to pocka cca rok, tak budem mat na predaj 6kanalov po 50cm a 2kanaly po 100cm, orginal ultraplate koncovky
dobra alternativa je ak vies letovat, tak kupit metraz pbj a nahodit na to neutrik pro koncovky....
[ Link ] Našiel som takýto, len neviem či by ból kvalitou dostačujúci.
macu: ja planujem prejst na nieco taketo
[ Link ]

03.09.2013, 10:48 |
semtex | Upraveno: 2013-09-03 10:48:39
Ja som mal XLO sinalove v aute a myslim si, ze to stalo za to, aj ked to malo nestalo :-)
Este mi aj ostali, keby niekto chcel :-) Komplet v husich krkoch...
vsetky tieto kable pri malych dlzkach vyhovuju, ovela viac sa da ovplyvnit zakoncenim, nehovoriac o instalacii repro, napajani a nastaveni....
cize kludne mozes aj nejake ohybnejsie RG-cko s postriebrenym stredovym vodicom a medenym opletom....spolu s neutrikmi je to viac ako dostacujuce.
XLO je fajn, budem ho davat znova na trosku lepsie komponenty.

04.09.2013, 12:49 |
Fonfy semtex: napis mi mail kolko mas ks na predaj a ake dlzky za aku cenu :)
Jeden kabel ma 4,8m a druhy 2,1m, vsetky s koncovkami..

macumoto sorry za "zneuzitie" tvojho prispevku
jaj, kua mail si pisal... sorry.. idem na to..