Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Felicie nové ozvučení/dotaz na sestavu

o Navštíveno 3803x o
o 28.08.2013, 22:38 | MrFeli93
Dobrý den rád bych se zeptal na váš názor ohledně této sestavy
T1Audio T1-625 130mm,250W MAX/90W RMS
(Pokud tedy půjde dopasovat do originálních plastů na dveřích??)

Prosím poraďte mi jestli je toto vhodná sestava .... popřípadě navrhněte jinou s této cenové relaci.

Předem děkuji MrFeli93

o 28.08.2013, 23:05 | CarMedia.cz
Co se týká autorádia, zvolil bych jednoznačně novější model Alpine CDE-170R s dvěma páry RCA výstupů s možností regulace subwooferu [ Link ]

Reproduktory osvědčené na autorádio MTX Audio RTS652 [ Link ]

S tím aktivním subwooferem ti neporadím. Tohle jsem snad ani nikdy neviděl. Jsem si ale jistý, že by si udělal lépe, kdyby si se na něj teď vyprdnul, raději něco přišetřil a pak pořídil něco co má smysl. Případně můžeš si přihodit něco na lepší instalačku pro přední dveře a pořídit třeba repro v akci s tlumenm zdarma - například Audio System MX 165 Plus, které na autorádio hraje opravdu velmi příjemně [ Link ] a můžeš si být skutečně jistý, že ti to bude hrát lépe, jak nejlevnější kompa a k tomu hučák z aukra..
o 28.08.2013, 23:18 | MrFeli93
jj díky vypada to dobře ... jen jsem se teda ještě chtěl zeptat jestli budu schopen ty 165 nějak dopasovat do toho originálního plastu na felicii (130)... hledal jsem na internetu návody a našel jsem pouze odpovědi typu jo jde ale musíš si s tím pohrát a tak.... pokud znate nějaký odkaz na videjko nebo foto-instruktáž hoďte mi ho sem .... předem díky :)
o 29.08.2013, 17:07 | hifim@ni@k
o 10.09.2013, 10:09 | somalecek
Pěkný návod, jen bych doporučil namísto OSB desky použít MDF a něčím ji přeláknout kvůli vlhkosti.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3141 sekund.