Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jaký 8" subwofer

o Navštíveno 5401x o
o 26.08.2013, 16:59 | Dolejs04
vzhledem k místu v autě bych chtěl malej sub na dokreslení bassů. Nevím přesně jakej sub koupit a k tomu potřebný zesilovač. Cenová hladina je cca 5000kč. Budu rád za každou radu.
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]
a zesy
[ Link ]
[ Link ]
[ Link ]

o 26.08.2013, 17:46 | ladinek
Měl jsem Crunch Vented a Carpoower hpb 602, hrálo to dobře, ten zesík na něj stačil. Možná ten sub předčí ten Gladen, je novější.
o 26.08.2013, 18:17 | CarMedia.cz
Dnes jsme instalovali kombinaci Ground Zero GZIB 80XBT [ Link ] se zesilovačem Ground Zero GZIA 2080HPX [ Link ] a hrálo to nad očekávání velmi dobře. Cenově za celek se vejdeš do limitu a myslím, že by si byl hodně spokojen.
o 26.08.2013, 18:39 | CRK
asi bych volil: [ Link ]
nebo dražší [ Link ] a sehnat k tomu jetej zes
o 26.08.2013, 22:09 | CRK
o 27.08.2013, 16:34 | Dolejs04
Díky za nabídky ale chtěl bych vše nové se zárukou. to GZ nevypadá špatně, měl jsem kdysi dávno gz dvoukanálovej zes a hrálo to slušně.
o 27.08.2013, 20:24 | CarMedia.cz | Upraveno: 2013-08-27 20:25:45
Určitě bych se toho nebál. Máme i na prodejně možnost poslechu a musím říct, že hodně lidí žasne, co z toho prcka leze. Ano, akustika místnosti je samozřejmě jiná, ale již i bylo testováno a posléze koupeno přímo v autě. Jak jsem psal výše, hodně mě to překvapilo.

Na druhou stranu musím říct, že prozatím nej 8" v boxu v dobré ceně je pro mě od DD. Ale tam je cena kolem 5t jen za box..

Kdyby si měl o tu variantu GZ zájem, tak bychom mohli prakticky hned poslat a třeba o víkendu by si mohl už montit do auta. :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1903 sekund.