Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapínání autorádia při otevření dveří

o Navštíveno 3619x o
o 21.08.2013, 15:08 | bartcore86
Ahoj, potřeboval bych poradit. Vyměnil jsem na Peugeotu 406 HDI rok 2000 originální autorádio Clarion za autorádio Kenwood a vždy při otevření dveří se samo zapne a pokud neotočím klíčkem tak se za cca 30 vteřin zase vypne. Naopak po vyndání klíčku se zapalování ještě asi minutu hraje. Vyřešilo by se to třeba tím natáhnout spínané plus od něčeho jiného? Případně odkud?

o 21.08.2013, 18:53 | Milhauzz
Taky mám stejný povoz. Spínání rádia je řešený přes komfortní jednotku. Já sem si na to už tak nějak zvykl, takže to nechávám být jak to je. Pokud spínané plus, tak asi od spínací skříňky, ale víš jak, je to francouz, jen se na něj blbě podíváš a rozsype se to, takže opatrně :) Zkus peugeot fórum, třeba to někdo řešil.
o 21.08.2013, 19:46 | Tendr
Co takhle natáhnout plus od aku? Samozřejmě přes pojistku.
o 22.08.2013, 08:56 | Milhauzz
Jde o spínací napětí, ne trvalý, sis to nepřečetl pořádně.
o 22.08.2013, 19:17 | bartcore86
Peugeot forum už jsem zkoušel a nikdo tohle nějak moc neřešil, napadlo mě to vytáhnout z pojistkový skříňky pod volantem, ale otázka zní. Z čeho to nejlépe vytáhnout abych něco nepodělal.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1931 sekund.