Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Odrušení ventilátoru

o Navštíveno 4232x o
o 14.08.2013, 21:26 | DaNNy
Ahoj, může mi prosím někdo poradit, jak odrušit ventilátor větráku? Když je OFF, tak je klid, jakmile ho zapnu, tak ho ve výškách nepatrně slyším a nelíbí se mi to. Díky za každou radu

o 14.08.2013, 23:26 | rebel
jaky auto jaky kable kudy je to tažený jaka baterka kde je baterka jak je napojena baterka je toho asi milion možností :-(
o 15.08.2013, 00:39 | 323Marty
rebel :o)) a někdy jsou všechny tyhle možnosti stejně nanic :o)) Pár lidí by mohlo vyprávět, jak měli nadvakrát ukostřenou baterku a signálový kabely tahali mimo auto a stejně to pískalo :o) V tom lepším případě pomůže lepší napájení a ukostření autorádia přímo z baterky, někdy ale pomůže až výměna kabeláže, rádia nebo zesu. Bohužel těch možností je opravdu nespočet a můžeš zkoušet tak dlouho, dokud to prostě nepřestane.
o 15.08.2013, 08:48 | rebel
323: ano to je pravda muze to bejt cokoli proto jsem se ho ptal co a jak a kde ma :-)
o 15.08.2013, 17:08 | DaNNy
Už jsem to tady jednou řešil, pískalo mi to s otáčkami motoru. Vyzkoušel jsem snad úplně vše, pak jsem dal odrušovač na napájení k zesilovači a byl klid. Jenže teď se to objevilo při zapnutí ventilátoru. Měl sem venku zesilovač, po tom to začlo. Vše jsem připojil ale správně... Zesilovač Helix HXA 400, Radio JVC KV-NT1, baterka běžná v motoru, zesilovač na baterku přes pojistku a kostra v kufru cca 40cm kabel. Průřezy kabelů dostatečné. Signály tažený středovým tunelem, napájecí kabely v prahu. Dříve jsem s tím hodně laboroval a vyhrál díky tomu odrušovači, ale teď je do toho slyšet ten ventilátor, nechápu jak je to možný... Nešlo by dát na ventilátor odrušení takové to nějaké? : [ Link ]
o 15.08.2013, 22:07 | DaNNy
Myslel jsem, když je znám zdroj rušení, že by to mohlo pomoci k vyřešení problému. Dělá to jen ten větrák. Nevím co s tím...
o 16.08.2013, 19:02 | DaNNy
vyzkoušeny jiné ventilátory a problém se všemi stejný. Takže nejspíš to bude v rádiu... Když zapojím jen signál na sub, tak ok, ale jakmile začnu připojovat sinche na předky tak začíná pískat a když připojím sinche na zadky tak se pískání ventilátoru ještě zvýrazní a bzučí ve všech repro, i v subu...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1831 sekund.