Navštíveno 3883x

Ahoj,
na odporucenie znameho som si kupil subwoofer od JL Audio 10W6V2-D4. Je v uzavretej cca 17,7 litrovej ozvucnici.
Vedeli by ste mi prosim poradit nejaky zosilnovac, ktorym to napajat?
Bohuzial som momentalne financne obmedzeny do cca 250 eur(dufam ze sa to casom zmeni a je mozne ze ho neskor vymenim za nieco ine). Preto by som potreboval odporucit nieco prave v tejto cene. Vopred dakujem.

12.08.2013, 22:09 |
Fonfy ffuu no za tu cenu adekvatny zosik nekupis asi. Ten subak vyzera ze je dost kvalitny tak rataj tak 400-500 euro aspon.
No to ze to nebude uplne adekvatny zosik mi je jasne.
Preto som pisal ze potrebujem momentalne nieco na com to dokaze zahrat do tej ceny a ked si najdem pracu tak sa casom vymeni za adekvatny.
za 260€je na nemeckom fore Autotek MeanMachine333 v dobrom stave. Ten zosik je skvely a na w6v2 viac nez staci... treba sa tam len kukunut
klangfuzzis.de Inak treba pozriet nieco, co vie analogovo 500-1000W na 8Ohm a ma viac nez dobru kontrolu
Ahoj, ten link na DLS A6 je vyse roka stary a pravdepodobne neaktualny(a inu DLS A6 som aktualne nenasiel).
Co som zatial dostal ponuku tak:
1> Novy Gladen M-Line 601.1 (z obchodu so zarukou)
2> Novy Steg K2.02 (bez zaruky)
3> InPhase IPA2001D
4> Dragster DAA2201 pouzivany
5> Steg K2.03 tu z inzeratu
Co z toho vybrat naozaj netusim, kedze mam momentalne zlomnu nohu a nejak cas sa k autu poriadne nedostanem, budem mat este asi viac casu na vyber takze kludne uvitam nejake dalsie rady, pripadne odporucania na tieto co som sem dal.
Dik.
STEG k2.02 ti viem ponuknut za 160€ v BA, mozes si ho kludne na tom woofri odskusat... zosik je v top stave ako novy
mam na predaj aj jl audio 500/1 ale ten mu bude asi malo, ja som mal na nom 12w6v2 a musel som to vymenit