Navštíveno 4023x

11.08.2013, 23:23 |
Fonfy | Upraveno: 2013-08-11 23:24:21
Caute :) v priebehu niekolkych dni by som si chcel spravit dvojitu podlahu do kufra fabie. Hacik je v tom, ze vobec netusim ako. Poprosil by som vas o nejake rady a napady ako to urobit. Chcel by som aby to bolo pevne aby to nevibrovalo ked bude v kufri SW. Kedze kufor je maly je dost problem to spravit zaroven tak aby sa dala vybrat rezerva. Nejake napady? Uz som nad tym dlho premyslal ako to spravit, no nakoniec netusim ako presne. Nie som az tak zrucny v takychto veciach, takze by to chcelo nejaky jednoduchy a efektivny napad, neviem ani aky material nato pouzit, pls poradte :)
fór je v tom, že té podlaze neděláš dno, jenom bočnice a skládací víko. mám to tak v octavii.
takže bočnice, které přiděláš elegantně k podlaze aby se nehýbali. po stranách Ti zbydou samozřejmě hluchý místa, které ovšem efektivně využiješ jako odkládací prostory pro drobnosti. Pak jenom uděláš víko ze 2 až tří kusů, které budou na pantíkách aby se daly skládat při zvednutí. No a pak není problém zvednou původní podlahu a vyndat rezervu
ale já to teda nemám pro účelem muziky. takže Tvůj problém bude trochu komplikovanější. Možná jsem se překoukl v jaké jsem sekci a psal dřív než jsem to dočetl celé :-D sry

12.08.2013, 15:44 |
Fonfy ved prave.. ked to spravim tak ako pises, obavam sa ze to bude rezonovat, preto netusim zatial ako to spravit a cakam na nejaku inspiraciu :)